Οι Brangelina πάνε για τέταρτη υιοθεσία!

21.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι να κάνει ο πελαργός την τιμή να επισκεφθεί για δεύτερη φορά τους ?Brangelina?, αυτοί αποφάσισαν να υιοθετήσουν και τέταρτο παιδί. Σύμφωνα, με τον αδελφό της Αντζελίνα Τζολί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι να κάνει ο πελαργός την τιμή να επισκεφθεί για δεύτερη φορά τους "Brangelina", αυτοί αποφάσισαν να υιοθετήσουν και τέταρτο παιδί. Σύμφωνα, με τον αδελφό της Αντζελίνα Τζολί, εκείνη και ο Μπραντ Πιτ αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι από την Αφρική, ενώ στο άμεσο μέλλον θα πάνε στη «μαύρη ήπειρο» για να βρουν σε ένα από τα ορφανοτροφεία, το πέμπτο τους παιδί.

Ο James Haven έκανε τις αποκαλύψεις στην εφημερίδα Daily Mirror και όπως είπε η αδελφή του και ο Μπραντ θέλουν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, ενώ η επιλογή ενός κοριτσιού από την Αφρική, μόνο τυχαία δεν είναι. Οι Brangelina θέλουν να σώσουν όσα περισσότερα φτωχά ορφανά, ακολουθώντας κυρίως το παράδειγμα με την Ζαχάρα, της οποίας τη ζωή έσωσε η Αντζελίνα με την υιοθεσία.

Όσο για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα δεύτερο βιολογικό παιδί; Αυτή παραμένει και μάλιστα προσπαθούν «σκληρά» να... τεκνοποιήσουν. Είναι, δε, τόσο σίγουρο το ζευγάρι ότι ο πελαργός θα τους επισκεφθεί μέσα στη χρονιά, που έχουν προγραμματίσει το καλοκαίρι να απέχουν από κάθε επαγγελματική ή κοινωνική εκδήλωση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]