Χώρισε τον "προδότη" η Σπιαρς!

21.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» αποδείχθηκε η τελευταία σχέση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς με τον παπαράτσι σύντροφό της, Adnan Ghalib. Ωστόσο, το θλιβερό της ιστορίας είναι ότι αυτός ο έρωτας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» αποδείχθηκε η τελευταία σχέση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς με τον παπαράτσι σύντροφό της, Adnan Ghalib. Ωστόσο, το θλιβερό της ιστορίας είναι ότι αυτός ο έρωτας έληξε άδοξα και η καρδιά της έρμης Μπρίτνεϊ ράγισε. Προς το παρόν, δηλαδή, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος. Μέχρι τότε, θα κλαίει για την προδοσία του αγαπημένου της.

Βλέπεις, δεν ήταν και λίγο αυτό που της έκανε. Να του έχει εκείνη τυφλή εμπιστοσύνη κι αυτός να πουλάει φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές, στο πρακτορείο που δουλεύει, έναντι πολλών εκατομμυρίων! Μόλις, το ανακάλυψε η Σπιαρς πληγώθηκε τα μάλα, αλλά βρήκε το κορίτσι το κουράγιο να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι, ενώ του διεμήνυσε να μην την ξαναπλησιάσει, διότι τότε θα πάρει πιο αυστηρά μέτρα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από την Πρωτοχρονιά όταν η Σπιαρς μπήκε στο αυτοκίνητο του για να γλιτώσει από τους υπόλοιπους παπαράτσι συναδέλφους του, που την κυνηγούσαν. Από το πρώτο κιόλας βράδυ έκαναν σεξ σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ από εκείνη τη μέρα έγιναν αχώριστοι. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες βρέθηκαν σε φαρμακείο να αγοράζουν τεστ εγκυμοσύνης, με την αοιδό να διαψεύδει την επόμενη μέρα ότι είναι έγκυος. Πάντως, η Μπρίτνεϊ για να ξεπεράσει τον χωρισμό τους αγόρασε ένα κουταβάκι. Άμα η γυναίκα είναι γεννημένη... μάνα! Ε λέμε κάνα αστείο να περάσει η ώρα.