Περνάνε κρίση Καραφώτης - Παπουτσάκη;

22.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κρίση, με πιάνει κρίση που στο τηλέφωνο αργεί να απαντήσει». Κρίση λένε ότι έπαθε η Κατερίνα Παπουτσάκη, τις προάλλες, όταν έπαιρνε τον Κώστα Καραφώτη στο κινητό του και αυτός δεν απαντούσε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κρίση, με πιάνει κρίση που στο τηλέφωνο αργεί να απαντήσει». Κρίση λένε ότι έπαθε η Κατερίνα Παπουτσάκη, τις προάλλες, όταν έπαιρνε τον Κώστα Καραφώτη στο κινητό του και αυτός δεν απαντούσε. Βρε τον πήρε μία, τον πήρε δύο, «έσπασε» τα τηλέφωνα να τον αναζητάει, αλλά αυτός άφαντος. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Κι εκεί που στην αρχή η ηθοποιός ανησυχούσε μήπως συμβαίνει κάτι, μετά το πήρε αλλιώς κι έγινε έξω φρενών, που δεν τον έβρισκε. Όταν στο τέλος δέησε ο Θεός και ο Καραφώτης απάντησε στο τηλέφωνο, του έσουρε τα εξ’ αμάξης, με αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλος καβγάς. Κι αν εσένα δε σου φαίνεται σοβαρό το περιστατικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αναπάντητες κλήσεις του Καραφώτη, στάθηκαν αφορμή να ξεσπάσει κρίση στη σχέση τους.

Μαύρα και γκρι σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από τη σχέση τους και το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό τσακώνεται συνέχεια διά ασήμαντον αφορμή. Τώρα, εμένα μου φαίνεται κουλό όλο αυτό, αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες. Πάντως, οι φήμες για κρίση στη σχέση τους ακούγονται όλο και πιο έντονα τελευταία και είναι τέτοιο το σούσουρο, που ο Καραφώτης βγήκε δημοσίως να διαψεύσει ότι έχει προβλήματα με την Κατερίνα. Αυτό κι αν είναι. Ο Κώστας που δεν παραδεχόταν δεσμούς κι έρωτες, διαψεύδει τώρα φήμες. Είδες τι σου κάνει ο έρωτας; Πάντως, για καλό ή για κακό, ας σηκώνει το τηλέφωνο, διότι μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στο τέλος μπορεί να έρθει και η κρίση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]