Η Μαρίνα "έφαγε" την Ελένη!

18.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τον ξαφνικό χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και καταλαβαίνεις ότι το ενδιαφέρον του κόσμου έχει πια ατονήσει. Μη σου πω, ότι πλέον δείχνουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τον ξαφνικό χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και καταλαβαίνεις ότι το ενδιαφέρον του κόσμου έχει πια ατονήσει. Μη σου πω, ότι πλέον δείχνουν τρελή αδιαφορία για το διαζύγιο της. Ακόμη και οι τηλεοπτικές εκπομπές έπαψαν να ασχολούνται μαζί της.

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι μειώθηκε το ενδιαφέρον και για τον «Καφέ» της. Έτσι, τα νούμερα της εκπομπής επέστρεψαν στις παλιότερες επιδόσεις τους και θέσεις, όπως η τρίτη, η τέταρτη. Και αν πριν λίγους μήνες η Ελένη εκτός από τους ΚαραμεροΧαριτάτους είχε να αντιμετωπίσει τον «Όμορφο Κόσμο» και την Πόπη Τσαπανίδου, τώρα γλίτωσε από την Πόπη, αλλά της προέκυψε... Μαρίνα. Ποια είναι τούτη; Πάντως, όχι η Τσιντικίδου (έλα γέλα λίγο). Είναι η λατινοαμερικάνικη σειρά του Star, από τις κλασικές μεταγλωττισμένες που πρώτα ανοιγοκλείνει το στόμα και μετά έρχεται ο ήχος.

Ο χωρισμός, που λες της Μαρίνας με τον Φερνάντο και οι δύσκολες στιγμές που περνάει από τη νέα αγαπημένη εκείνου, φαίνεται ότι συγκινεί περισσότερο τον κόσμο, που την Τρίτη έστειλε την Μαρίνα στην τρίτη θέση με 15,1% κι άφησε την άλλη χωρισμένη στην τέταρτη με 11,1%. Και μιλάμε για χαμηλά νούμερα, που η Μενεγάκη πρέπει να είχε καιρό να δει. Αλλά αν αυτό αποτελεί παρηγοριά και η Πόπη Τσαπανίδου μια χαρά χάλια τα πηγαίνει. Πού εκείνα τα τρελά νούμερα που έκανε στην ΕΡΤ; Τώρα, που πήγε στον ΣΚΑΙ όχι μόνο δεν πιάνει την βάση, αλλά υπάρχουν μέρες που πέφτει κάτω και από το 5%.