Μπερδεύουν κόσμο Πενέλοπε και Τομ Κρουζ

18.04.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, προβληματισμένο είναι το Χόλιγουντ σχετικά με τη σχέση του Τομ Κρουζ και της Πενέλοπε Κρουζ, με τους πιο προβληματισμένους να τρέχουν σε...μάντισσες και καφετζούδες προκειμένου να δουν αν τελικά χώρισαν ή όχι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Προβληματισμένο είναι το Χόλιγουντ σχετικά με τη σχέση του Τομ Κρουζ και της Πενέλοπε Κρουζ, με τους πιο προβληματισμένους να τρέχουν σε...μάντισσες και καφετζούδες προκειμένου να δουν αν τελικά χώρισαν ή όχι. Εκεί, δηλαδή, που είπαν ένα "αχ, γιατί τα παιδιά" και πήγαν να τα βάψουν μαύρα, μια δήλωση της Πενέλοπε ανέτρεψε τα πάντα. Η νεαρή ηθοποιός σε δηλώσεις της σε γνωστό περιοδικό ξεκαθάρισε πως με τον Τομ δεν παντρεύονται, αλλά και δεν χώρισαν. Ούτε, όμως, έβαλε το χέρι της στη φωτιά λέγοντας "Αν δεν είμαι ευτυχισμένη με τον Τομ να γίνει το χέρι μου κάρβουνο".

Ένα ακόμη γεγονός που ενίσχυσε την περίπτωση το ζευγάρι να μην έχει χωρίσει είναι ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει κινήσει γη και ουρανό, ώστε να μπορέσει να αγοράσει τις αμαρτωλές φωτογραφίες του παρελθόντος της καλής του. Πριν τρία χρόνια, η Πενέλοπε πάνω στο άνθος της νιότης και τις ορμές της μετά εφηβικής της εποχής, έβγαλε γυμνές φωτογραφίες. Τσίτσιδη είναι η "Πε", όπως τη γέννησε η μανούλα της. Οι φωτογραφίες αυτές λειτούργησαν, όπως ένα οικόπεδο στα Σπάτα, πριν χρόνια η αξία τους ήταν μηδαμινή, ενώ τώρα στοιχίζει ο κούκος αηδόνι. Έτσι και με την Κρουζ, τώρα που είναι διάσημη κι έχει ξελογιάσει κοτζάμ Τομ Κρουζ, οι φωτογραφίες μπορούν να μοσχοπωληθούν.

Ο Τομ λέγεται πως δίνει όσα κι όσα, προκειμένου να μην υπάρξει ούτε ένα αρνητικό στην αγορά. Όπως καταλαβαίνεις, τέτοιο ενδιαφέρον δε δείχνει ο καθένας και δη ο τέως. Εκτός και αν είναι κάποιος πολύ διάσημος που δεν θέλει να χαλάσει το ίματζ του, άμα γίνει γνωστό ότι υπήρξε σύντροφος μιανής που αρέσκεται σε πόζες όπως τη γέννησε η μανούλα της. Και σε αυτή ακριβώς την κατηγορία λένε πως ανήκει ο Κρουζ, ο οποίος παρόλο που έχει χωρίσει μαζί της δε θέλει να χαλάσει την εικόνα του ανθρώπου που ξέρει να διαλέγει τις γυναίκες, όπως ένα Καλαματιανός το...λάδι.