Έξαλλος ο Κανάκης με το "κορίτσι" του!

24.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλος έγινε ο Αντώνης Κανάκης και ας είναι καλά το ένα από τα δύο κορίτσια του «Ράδιο Αρβύλα» που τον έβγαλε από τα ρούχα του. Αφού πρώτα βγήκε αυτή από τα δικά της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλος έγινε ο Αντώνης Κανάκης και ας είναι καλά το ένα από τα δύο κορίτσια του «Ράδιο Αρβύλα» που τον έβγαλε από τα ρούχα του. Αφού πρώτα βγήκε αυτή από τα δικά της. Ο λόγος για την Χριστίνα Μουστάκα, η οποία παρουσιάζει τα αστεία βίντεο στην εκπομπή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εκρηκτική Χριστίνα έκανε μία πρόσφατη αισθησιακή/γυμνή φωτογράφηση και όταν ο Κανάκης την είδε τσίτσιδη να κρέμεται στα περίπτερα, έγινε έξαλλος. Πολύ έξαλλος, λέγοντας: «Εδώ δεν είμαστε... Θέμος»!

Ουπς, θέλει κάτι να πει; Στου Θέμου δηλαδή τα κορίτσια τα πετάνε; Εντάξει, τα περισσότερα από αυτά τα έχουν πετάξει, αλλά υπάρχουν και κορίτσια που έχουν μείνει στα ρούχα τους. Λες να έχουμε νέα κόντρα στον ΑΝΤ1; Τέλος πάντων, αυτό φέρεται να είπε ο Κανάκης, ο οποίος (αν ισχύουν τα παραπάνω) γιατί το πήρε τόσο πατριωτικά;

Γιατί δεν αφήνει το κορίτσι να εκφραστεί ελευθέρα; Και τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία με τα νούμερα που σημειώνει το «Ράδιο Αρβύλα» να εκμεταλλευτεί λίγο τη δημοσιότητα που απολαμβάνει και αυτή; Αφού το είπε το κορίτσι: «Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που δεν θα σκεφτόμουνα να κάνω ξανά κάτι τόσο τολμηρό». Εξάλλου, ο ανδρικός πληθυσμός δηλώνει ανοιχτά και φανατικά θαυμαστής της και... σκλάβος στα κάλλη της και με τη φωτογράφηση αυτή πήραν τέτοια χαρά, όπως τα βαφτιστήρια όταν τους πηγαίνει ο νονός τη λαμπάδα!