Ο Λάτσιος στο στόχαστρο των "Ράδιο Αρβύλα"!

30.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φαίνεται ότι ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο νέος αγαπημένος στόχος των «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι τον τελευταίο καιρό με κάθε ευκαιρία ρίχνουν τις μπηχτές τους και τα καρφιά τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φαίνεται ότι ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο νέος αγαπημένος στόχος των «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι τον τελευταίο καιρό με κάθε ευκαιρία ρίχνουν τις μπηχτές τους και τα καρφιά τους. Το γεγονός ότι εκείνος είναι διευθυντής τους, μάλλον είναι μία μικρή λεπτομέρεια, διότι αγαπημένε μου, αν θέλεις να κάνεις σάτιρα ξεκινάς πρώτα από το σπίτι σου.

Η απόφαση, λοιπόν, του Λάτσιου να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του Dancing with the stars αποτελεί το νέο αγαπημένο toy του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας πέρασαν από γενεές δεκατέσσερις τον διευθυντή τους. «Ξεχάστε τις Ρουβίτσες, τώρα ήρθαν οι Λατσίτσες...» είναι το νέο τους σύνθημα, σχολιάζοντας ότι το Πανελλήνιο έχει χτυπηθεί από την... Λατσιομάνια!

Για να τονίσουν ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι παρακαλούν για μία κριτική από τα σαρκώδη χείλη του». Κι αν νομίζεις ότι σταμάτησαν εκεί η πλάκα και τα σχόλια τους, πέφτεις έξω. Το καλύτερο (και μεγάλο χτύπημα για τον Λάτσιο) ήρθε όταν προέβλεψαν ότι πλέον οι διευθυντές του καναλιού θα αφήσουν τη θέση του κριτή και θα συμμετέχουν οι ίδιοι στα talent shows. Και περιέγραψαν σκηνικό, όπου ο διαγωνιζόμενος Λάτσιος θα έχει απέναντι του τον κριτή Ηλία Ψινάκη, όπου εκείνος θα τον ρωτήσει: «Ποιο είναι το ταλέντο σας»; Και ο Λάτσιος θα απαντήσει: «Παντρεύομαι και χωρίζω με την ίδια τηλεοπτική κάλυψη». Τα σχολιαρόπαιδα (όπως θα τα έλεγε η Τατιάνα Στεφανίδου) του «Ράδιο Αρβύλα» λύθηκαν στα γέλια στην ιδέα και μόνο του σκηνικού. Ο διευθυντής Λάτσιος θα γέλασε άραγε το ίδιο;