Αυτή μάλιστα, ήταν η Ρούλα!

04.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άλλος άνθρωπος ήταν η Ρούλα Κορομηλά στο δεύτερο live του Greek idol. Αν στην πρεμιέρα έμοιαζε με την Ιβάνα Τραμπ χθες ήταν σαν την... κόρη της, Ιβάνα! Με το κολάν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλος άνθρωπος ήταν η Ρούλα Κορομηλά στο δεύτερο live του Greek idol. Αν στην πρεμιέρα έμοιαζε με την Ιβάνα Τραμπ χθες ήταν σαν την... κόρη της, Ιβάνα! Με το κολάν (κάποια πράγματα, όπως το πόδι της Ρούλας είναι σταθερές αξίες), το μοντέρνο μπλουζάκι, τη σειρά με τους μοντέρνους κολιέδες και το μαλλί κάτω. Σκέτο κοριτσόπουλο η Ρούλα, η οποία με την εμφάνιση της... τρέλανε ακόμη και τους παίκτες, οι οποίοι πότε τη φιλούσαν στο λαιμό, πότε προσκυνούσαν τη γάμπα της, πότε έψαχναν να ανακαλύψουν το χρώμα των ματιών της. Α και πότε της έκαναν δώρο πολύχρωμα σουτιέν από τη λαϊκή.

Εντάξει, δεν είμαστε κουτοί. Καταλάβαμε ότι ήταν ένα τριπάκι της παραγωγής για να γίνεται τζέρτζελο και να ανεβαίνουν λίγο τα νούμερα, αλλά ήταν από τις καλές στιγμές του παιγνιδιού. Από τις κακές ήταν ξανά ο τρόπος αποχώρησης. Κοιμήθηκα, είδα δυο τρία όνειρα στη σειρά, ξύπνησα και η Ρούλα ακόμη ανακοίνωνε ποιοι μένουν στο παιγνίδι. Αυτό το «έλα μπροστά - πήγαινε πίσω ως προεκτεινόμενος» είναι χάλια ιδέα και τα μάλα κουραστική. Κι αν σκεφτείς ότι γίνεται περασμένες 12 λογικό είναι η Ρούλα να μπερδέψει τον παίκτη που αποχωρεί. Είχε κλείσει το ματοτσίνορο της παρουσιάστριας, πού να δει το σωστό όνομα.

Τι διαφορετικό είχε από το πρώτο Live; Η Κορομηλά σκιαγμένη από την κριτική ότι φώναζε πολύ στην πρεμιέρα (και δίκιο είχαν) έκοψε τις τσιρίδες, το «έλα πάμε» και στην αρχή ειδικά μιλούσε τόσο σιγά που νόμιζες ότι εκεί στο στούντιο κοιμόταν το μωρό. Μετά, όμως, βρήκε το ρυθμό της και θα το ξαναπώ: η Ρούλα όσα χρόνια και να απέχει από το γυαλί, την τέχνη του δεν την ξεχνά. Η γυναίκα το έχει και μας θύμισε γιατί κάποτε της είχαν αποδώσει τον τίτλο της «εθνικής παρουσιάστριας».

Σκέφτομαι να μην είχε γίνει η αλλαγή και η Άντα Λιβιτσάνου να ήταν παρουσιάστρια με επιτροπή τους Κώστα Καπετανίδη, Μάρω Θεοδωράκη και Δημήτρη Κοντόπουλο. Ούτε οι Γερμανοί δεν θα τους έβλεπαν. Αφού η έρμη ηθοποιός Άντα βλέπει ότι δεν το έχει στο χιούμορ, τι το κάνει; Ας αφήσει τα... αστεία σχόλια της για τον εαυτό της κι απλά να περιορίζεται στο να δίνει το μικρόφωνο στους συγγενείς και παίκτες και να τους κάνει καμιά ερωτησούλα. Μέχρι εκεί. Όχι τίποτε άλλο, αλλά καταφέρνει να κάνει τον Πέτρο Κωστόπουλο να ξινίζει. Τι; Τον κάνει και ο Κώστας Καπετανίδης; Ναι καλά. Τούτη η επιτροπή είναι τόσο γούτσο γούτσου και χλιαρή, που άμα τσακωθούν μεταξύ τους (λέμε και κανα αστείο τύπου Λιβιτσάνου) για την επόμενη ώρα θα ζητάνε συγχώρεση.