Μικρούτσικος: Επιστρέφει με το Big Brother;

07.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φαίνεται ότι η φετινή τηλεοπτική χρονιά είναι χρονιά μεγάλων επιστροφών. Ξύπνημα αναμνήσεων, επιστροφή στο παρελθόν? Μετά το come back
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φαίνεται ότι η φετινή τηλεοπτική χρονιά είναι χρονιά μεγάλων επιστροφών. Ξύπνημα αναμνήσεων, επιστροφή στο παρελθόν... Μετά το come back της Ρούλας Κορομηλά διαβάζουμε ότι ένας άλλος της γενιάς της ετοιμάζεται να επιστρέψει, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Θα μου πεις τώρα ότι αυτός ένα χρόνο μόνο έλειψε από την τιβι, δεν μπορούμε να τον βάλουμε στην ίδια κατηγορία με Ρούλα.

Έλα, όμως, που αν ισχύουν τα δημοσιεύματα ο Ανδρέας θα επιστρέψει με ένα παλιό πρότζεκτ και συγκεκριμένα με το Big Brother! Τώρα αυτό πώς να το πάρουμε; Ο εφιάλτης επιστρέφει; Κάπως έτσι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso στον ΑΝΤ1 (πού αλλού) σκέφτονται σοβαρά να επαναφέρουν το περίφημο ριάλιτι παιγνίδι έντεκα χρόνια μετά την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου (μήπως θα είναι επετειακό;). Κι ας έχει ξεπεραστεί η μανία με τα ριάλιτι εγκλεισμού.

Αλλά φαίνεται ότι στα κανάλια δεν έχουν την ίδια άποψη, πιστεύοντας ότι τη σήμερον ημέρα (και με την οικονομική κρίση) δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να καθόμαστε και να παρακολουθούμε 12 αργόσχολους. Τέλος πάντων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται κιόλας τρία τέσσερα πρότζεκτ με το γαλλικό «Big Brother» να τους ενδιαφέρει περισσότερο. Και σε ρωτώ τώρα: ποίος είναι καταλληλότερος γα να αναλάβει την παρουσίαση; Μα ο Μικρούτσικος βεβαίως, βεβαίως, ο οποίος δουλεύει στο ραδιόφωνο του Ομίλου, οπότε δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί η συμφωνία. Αν και ακούγεται ότι σκέφτονται ακόμη και την Ευγενία Μανωλίδου. Αν είναι να εμφανιστεί και του χρόνου μπροστά στο γυαλί, σιγά μην πει όχι.