Ποιος θα αποχωρήσει από το Bar;

27.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, μία ακόμη φιλία θα...καθίσει το βράδυ της Δευτέρας στα "αναμμένα κάρβουνα" του Bar. Ο Λορέντζο και ο Γιώργος, χάρη στο...χρυσοχέρη Ανδρέα που η κλήρωση του έβγαλε και τους δύο, θα αναγκαστούν να πει ο ένας στον άλλον ένα "Goodbye, my darling"
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Μία ακόμη φιλία θα...καθίσει το βράδυ της Δευτέρας στα "αναμμένα κάρβουνα" του Bar. Ο Λορέντζο και ο Γιώργος, χάρη στο...χρυσοχέρη Ανδρέα που η κλήρωση του έβγαλε και τους δύο, θα αναγκαστούν να πει ο ένας στον άλλον ένα "Goodbye, my darling". Προηγουμένως, όμως, μπόρεσαν και "ύμνησαν" τη φιλία τους, με ένα σπέσιαλ τραγούδι μελοποιημένο από αυτούς. Βλέπεις, ο Λορέντζο τα κατάφερε στην αποστολή κι έτσι μαζί με τον Γιώργο πήγαν στο στούντιο για την ηχογράφηση. Ο ενθουσιασμός, δε, του "Λόρι" ήταν τέτοιος που όλη τη διάρκεια της ηχογράφησης είχε το ύφος μεγάλου τραγουδοποιού, ο οποίος είχε αφιερώσει μέρες και ώρες ατελείωτες για τη νέα του δουλειά.

Γενικά, οι τελευταίες μέρες στο Bar είναι άκρως μουσικές. Το Σάββατο οι εναπομείναντες πέντε παίκτες αλά "Jackson' s five" ανέβηκαν επί πίστας και διασκέδασαν το κοινό με την εμφάνιση τους. Τα "Μπράβο" ανήκουν δικαιωματικά στον Ανδρέα του οποίου γέλασε πραγματικά το χειλάκι, μετά την κρυάδα που πήρε από την κλήρωση της Παρασκευής.