"Έξω Γιώργο απ' την παράγκα"

03.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε μεγάλη θλίψη έχουν περιέλθει τα τέκνα του Big μετά την αποχώρηση του Γιώργου. Ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν, πως το κοινό βάσταξε κι έδιωξε αυτόν τον υπέροχο, άκακο ανθρωπάκο και κράτησε μέσα αυτόν τον κακό, υποκριτή, ανθρωποφάγο Αλέξανδρο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε μεγάλη θλίψη έχουν περιέλθει τα τέκνα του Big μετά την αποχώρηση του Γιώργου. Ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν, πως το κοινό βάσταξε κι έδιωξε αυτόν τον υπέροχο, άκακο ανθρωπάκο και κράτησε μέσα αυτόν τον κακό, υποκριτή, ανθρωποφάγο Αλέξανδρο. Για να καταλάβεις, όταν ο Ανδρέας με τον χαριτωμένο του τρόπο είπε, "Αλέξανδρε μένεις, Γιώργο άντε γεια", ο Κώστας - που τον τελευταίο καιρό είχε αναδειχθεί σε δεξί χέρι του αποχωρήσαντα - λίγο έλειψε να τα κάνει λαμπόγιαλο εκεί μέσα. Οι κόρες του σπιτιού, πιο συγκρατημένες, αποχαιρέτησαν αυτόν τον μοναδικό και σπάνιο φίλο, με κλαυθμούς και οδυρμούς.

Έξω, παρέλαβε τον Γιώργο ο Ανδρέας και στον λιγοστό χρόνο που είχαν στη διάθεση τους του έσουρε τα εξ' αμάξης. Η τακτική του να κάνει ερωτήσεις, που στη συνέχεια απαντούσε ο ίδιος και ουχί ο παίκτης, είναι νέα...Μικρούτσικα κόλπα, που δείχνουν, αφενός ότι ο παρουσιαστής είναι ένας από τους ελάχιστους φαν του παιγνιδιού, αφετέρου ότι η "γάτα" κατάλαβε τι σόι άτομο είναι ο Γιώργος. Όταν κατά το "τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια", τον κατηγόρησε για στρατηγική και κλίκες, αυτός αρνήθηκε τα πάντα. "Ήμουν γνήσιος" απάντησε και για να χρωματίσει τον λόγο του, μόνο που δεν σύγκρινε εαυτόν με τα...ρολόγια Rolex made in Ταϊβάν.

Την ώρα της μεγάλης αποκάλυψης και του κλονισμού μιας μεγάλης...φιλίας, ότι δηλαδή ο Πάνος τον κατηγόρησε για στρατηγική εις βάρος του, ο Γιώργος...ευχαρίστησε και ανταπέδωσε: "Είμαι θύμα του Πάνου". Χαμός στο ίσωμα στο σπίτι, που λίγο ακόμα και θα θυμίζει ταινία θρίλερ: "Είχα στο σπίτι μου τον δολοφόνο". Τον Γιώργο, εννοείται πως δεν πήγε να ανταμώσει ο Πάνος, πήγε όμως η Ζωή. Η εν λόγω νέα, κατά καιρούς δηλώνει πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι και πως γενικά τον τύπο καθόλου δεν τον γουστάρει στο...αλλιώτικο, το πονηρό. Αντίθετα, αυτός ο δύσμοιρος έχει θαμπωθεί από την ομορφιά της Ζωίτσας και σαν την αντίκρισε μόνο που δεν τα έμπηξε. Αυτά είναι τα ζόρια της καψούρας...