Σπάει ρεκόρ ο Ρέμος

10.06.2002
Αγαπημένε μου Θανούλη, κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στην Αυστραλία, τόσο σε ανταπόκριση του κοινού, όσο και σε εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του. Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι ''έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ''!
Αγαπημένε μου Θανούλη,

κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στην Αυστραλία, τόσο σε ανταπόκριση του κοινού, όσο και σε εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του. Μπορεί η άφιξή του, τόσο στην Αδελαϊδα όσο και στη Μελβούρνη, να μην απασχόλησε τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο η προσέλευση του κοινού και το αδιαχώρητο που παρατηρήθηκε στις συναυλίες του άφησαν άφωνους ακόμη και τους πιο αισιόδοξους υποστηρικτές του.

Το βράδυ της Κυριακής, κατά την τελευταία εμφάνιση του συμπαθούς αοιδού στο 'Μετρό' της Μελβούρνης, χιλιάδες θαυμαστές έδωσαν δυναμικό ''παρών'', ενώ εκατοντάδες ήταν εκείνοι που αποχώρησαν απογοητευμένοι επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο!

Σύμφωνα με τον διοργανωτή περιοδειών Ελλήνων καλλιτεχνών Βασίλη Μαυρογιάννη, ''οι εμφανίσεις του Ρέμου σπάνε όλα τα ρεκόρ''. Από την πλευρά του, ο Αντώνης, όπως άλλωστε κάνει πάντα, ανταπέδωσε την αγάπη του κοινού, παραμένοντας στη σκηνή επί τέσσερις ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ερμήνευσε όχι μόνο τις δικές του επιτυχίες, αλλά και πλήθος τραγουδιών δημοφιλή αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα, επιτυχίες προηγούμενων δεκαετιών, ρεμπέτικα και νησιώτικα! Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι χιλιάδες θαυμαστές του, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι, ελληνικής καταγωγής, δεύτερης και τρίτης γενιάς, γνώριζαν όλα τα τραγούδια και συμμετείχαν με ενθουσιασμό, αποδεικνύοντας ότι οι 'Ελληνες του εξωτερικού είναι ''δύο φορές 'Ελληνες''.

Ο ίδιος ο Ρέμος, μετά το τέλος της συναυλίας δήλωσε τα εξής: ''Ηταν μια από τις πιο μαγικές βραδιές που έζησα στην καριέρα μου'', προσθέτοντας ότι ''ξαφνιάστηκε ευχάριστα'' από την απήχηση που έχει στην Αυστραλία. Τι να πω εγώ τώρα βρε Θανούλη μου! 'Οτι το παιδί αξίζει τόσα και άλλα τόσα; Είτε το πω, είτε όχι, είναι αναμφισβήτητο!