Χωρίζει η Τζένιφερ Λόπεζ

10.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Μύγα στο σπαθί" της δε σηκώνει από ότι φαίνεται η Τζένιφερ Λόπεζ. Γυναίκα σκληρή και αποφασιστική ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Κρις Τζουντ, επειδή τόλμησε εν απουσία της κι έκανε παρτάκι με τα κολλητάρια του.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Μύγα στο σπαθί" της δε σηκώνει από ότι φαίνεται η Τζένιφερ Λόπεζ. Γυναίκα σκληρή και αποφασιστική ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Κρις Τζουντ, επειδή τόλμησε εν απουσία της κι έκανε παρτάκι με τα κολλητάρια του. Η Τζένιφερ σαν έμαθε τα καμώματα του συζύγου, αφήνιασε από το κακό της και με μια λέξη περιέγραψε την τιμωρία του: "Divorce". Έτσι, όπως στα λέω είναι. Η διάσημη αοιδός και ηθοποιός μετά από εννέα μήνες έγγαμου βίου χωρίζει. Και είναι απόφαση οριστική και αμετάκλητη.

Για να καταλάβεις το μέγεθος της κατάστασης ... ούτε που θέλει να ακούσει το όνομα του Κρις. Βλέπεις, το πάρτι που έκανε ο Τζουντ, η Λόπεζ το είδε κάτι σαν "όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια". Αν για παράδειγμα είχε το θάρρος και της έλεγε: "Φως μου όταν εσύ θα είσαι στο Πουέρτο Ρικο, εγώ μπορώ να βγω με τα φιλαράκια μου και να το κάψω;" αυτή θα του το επέτρεπε. Αυτά τα...κρυφά δεν της αρέσουν και δη όταν τα της τα σφυρίζουν άλλοι: "Α, Τζένιφερ είδα προχτές τον Τζουντ να τα σπάσει σε ένα κλαμπ".

Κάπως έτσι, άλλωστε χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, μπάρμαν στο επάγγελμα, ο οποίος είχε επίσης...παραστρατίσει. Ούτε με αυτόν είχαν συμπληρώσει ένα χρόνο έγγαμου βίου, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ζητήσει διαζύγιο. Οι δικοί της άνθρωποι δεν πίστευαν ότι ο γάμος της με τον Κρις θα είχε τέτοιο άδοξο τέλος, μια και ήσαν τω όντι ερωτευμένοι. Οι μόνοι που χάρηκαν ήταν η μαμά Γουαδελούπη, η οποία επιτέλους θα ησυχάσει επειδή η περιουσία της κόρης της δεν θα κινδυνεύει από τον...προικοθήρα, αλλά και ο πρώην Παφ Ντάντι, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να την αγαπά.