Επεισόδιο με τον Βασίλειο Κωστέτσο!

28.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Αλάτι ψιλό, αλάτι χονδρό. Έχασα τον Βασίλειο και ψάχνω να τον βρω». Να του πω κι ένα ευχαριστώ, βρε αδελφέ, για τα κοστούμια που έραψε στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αλάτι ψιλό, αλάτι χονδρό. Έχασα τον Βασίλειο και ψάχνω να τον βρω». Να του πω κι ένα ευχαριστώ, βρε αδελφέ, για τα κοστούμια που έραψε στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον. Γιατί, μπορεί Βασίλειέ μου οι αδελφές Μαγγίρα να παρέλειψαν να σε ευχαριστήσουν στην έναρξη για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια σου - κι ας ευχαρίστησαν μέχρι και το παιδί στο κυλικείο της ΕΡΤ. Μα τι λέω, μέχρι και το delivery boy που τους έφερε πίτσες στις πρόβες, ευχαρίστησαν - εγώ όμως δεν είμαι αχάριστη.

Αναγνωρίζω την προσφορά σου και τον κόπο που έβαλες να ράψεις μία μία την πούλια στα κοστούμια. Και ήταν πολλές πανάθεμά τους. Οπότε, καταλαβαίνω γιατί έφυγες από το Αθηνών Αρένα στο πρώτο πεντάλεπτο, αφήνοντας πίσω σου συντρίμμια και τον κόσμο να αναρωτιέται: «Μύγα τσε τσε τσίμπησε τον Βασίλειο κι έφυγε αφηνιασμένος»; Α, δεν το ξέρεις εσύ τι έγινε; Πρόσεξε. Οι παρουσιάστριες στην έναρξη του τελικού ευχαρίστησαν τους πάντες - από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο - αλλά για άγνωστο λόγο παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Κωστέτσο, ο οποίος έφτιαξε τα κοστούμια των Μαγγίρα αφιλοκερδώς.

Αυτό ενόχλησε τα μάλα τον σχεδιαστή, ο οποίος έφυγε άρον άρον, ενώ έκλεισε το κινητό του και κανείς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Ωχ. Ξεκινάει φέτος ο δεύτερος γύρος της «Κωστετσιάδας» κι όπως καταλαβαίνεις, θα πάει το κλάμα σύννεφο. Θα πάθει και ο Κολούμπο (το σκυλί παιδί του Βασίλειου) πάλι κατάθλιψη - το δύσμοιρο πάνω που συνήλθε - κι άντε να δούμε αν θα αντέξει τώρα. Και κάπου εδώ, εγώ παθαίνω ένα déjà vu, διότι αυτό το έργο το έχω ξαναζήσει. Και δεν θέλω να το ξαναζήσω. Κι εσύ βρε Βασίλειε, αφού βλέπεις ότι δεν σε πάει η Γιουροβίζιον, τι το συνεχίζεις;