Μαζί το χειμώνα Βίσση - Πάριος!

21.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, Η Αννα Βίσση και ο Γιάννης Πάριος, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και ματιάσματος από διάφορους...κακόβουλους ανθρώπους, θα είναι το hot σχήμα του χειμώνα. Η συνεργασία τους, απ' ότι ακούγεται είναι παραπάνω από σίγουρη, ενώ ο Πάριος και η Βίσση δηλώνουν κατενθουσιασμένοι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αν και βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού, οι επιχειρηματίες των διάφορων κέντρων διασκέδασης των Αθηνών κατά το "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" άρχισαν να κλείνουν τα σχήματα για την ερχόμενη σεζόν. Το ίδιο έσπευσε να κάνει και ο Θανάσης Παπαγεωργίου του "Fever", ο οποίος πρόλαβε να...καπαρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, κάνοντας καλοκαιριάτικα τη μεγάλη έκπληξη.

Η Αννα Βίσση και ο Γιάννης Πάριος, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και ματιάσματος από διάφορους...κακόβουλους ανθρώπους, θα είναι το hot σχήμα του χειμώνα. Η συνεργασία τους, απ' ότι ακούγεται είναι παραπάνω από σίγουρη, ενώ ο Πάριος και η Βίσση δηλώνουν κατενθουσιασμένοι από την επικείμενη συνύπαρξη. Οι δυο τους είχαν ξανατραγουδήσει πριν 20 χρόνια, ενώ στο διάστημα αυτό όσο κι αν ήθελαν να το επαναλάβουν όλο κάτι γινόταν και το πράγμα κολλούσε. Και τώρα λίγο έλειψε να μην πραγματοποιηθεί, αφού η Αννα έχει και την υποκριτική στη μέση και δη τη Μάλα.

Στην αρχή όταν της είχε γίνει η σχετική πρόταση ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, όμως ήθελε πριν απαντήσει να επιστρέψει στην Αθήνα για να δει τι θα κάνει και με τη Μάλα. Τελικά, η εν λόγω παράσταση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα τελειώσει γύρω στον Δεκέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της ως...αοιδός. Ο Πάριος σαν άκουσε ότι η Αννα απάντησε θετικά είπε αμέσως κι επίσημα το "Ναι", μια κι εξ' αρχής είχε ξεκαθαρίσει πως θα σκεφτόταν μία επικείμενη συνεργασία, μόνο με τη Βίσση στο πλευρό του. Όπερ εγένετο προς ευχαρίστηση κόσμου και κοσμάκη.