Γκλέτσος: Δεν είμαι γιος της

26.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, δεν ξέρω τι σόι άποψη έχεις εσύ για τον Απόστολο Γκλέτσο, όμως ο εν λόγω ηθοποιός διεκδικεί επάξια τον τίτλο "Γκλέτσος: ο γιος που θα' θελε κάθε Ελληνίδα μάνα". Ο ίδιος, ωστόσο, απορρίπτει τα πάντα και δηλώνει "Είμαι γιος της Γκλέτσενας και καμιάς αλληνής"
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Δεν ξέρω τι σόι άποψη έχεις εσύ για τον Απόστολο Γκλέτσο, όμως ο εν λόγω ηθοποιός διεκδικεί επάξια τον τίτλο "Γκλέτσος: ο γιος που θα' θελε κάθε Ελληνίδα μάνα". Ο ίδιος, ωστόσο, απορρίπτει τα πάντα και δηλώνει "Είμαι γιος της Γκλέτσενας και καμιάς αλληνής". Η εν λόγω ιστορία του "Χαμένου γιου" προέκυψε πριν λίγους μήνες όταν μία γυναίκα από τον Βόλο βγήκε και υποστήριξε πως ο Απόστολος είναι το παιδί της που αναγκάστηκε να δώσει για υιοθεσία, επειδή τα χρόνια ήταν σκληρά, η φτώχεια ανυπόφορη, η ανεργία έπληττε την χώρα και ο πληθωρισμός ήταν στα ύψη. Μάλιστα, για να μη βγει κάποιος και την κατηγορήσει ότι βλέπει πολλές ελληνικές ταινίες για αυτό και την είδε Μαριάνα Κουράκου, μαζί με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Στράτο Μπακιρτζή, παρουσίασαν μια σειρά στοιχείων για...του λόγου το αληθές.

Ο Γκλέτσος σαν ξέσπασε η ιστορία αυτή, απλά χαμογέλασε καθότι γνωρίζει ποια είναι η μάνα που τον γέννησε. Ασε, που οι θειάδες στη Λαμία όταν τον βλέπουν λένε: "Φτου σου παιδί μου. Από το σόι μας έχεις πάρει. Ίδιος η μάνα σου είσαι". Τότε, όμως, είχε βγει ένας άλλος ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Στέλιος Θαλασσινός, ο οποίος τυγχάνει οικογενειακός φίλος του ηθοποιού και ο οποίος υποστήριξε πως τα όσα λέει ο συνάδελφος του δεν ευσταθούν καθώς γνωρίζει τον Απόστολο από την κοιλιά της μάνας του. Ο Θαλασσινός ήταν φαντάρος κι έκανε τα θελήματα του αξιωματικού πατέρα Γκλέτσου, ο οποίος τον έστελνε στο ψαράδικο της γειτονιάς, στο καθαριστήριο και στο χασάπικο, μια και η μάνα Γκλέτσου ήταν με την κοιλιά τούρλα και δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Για να μην τα πολυλογώ, η υπόθεση έγινε σε λίγο των...ντετέκτιβων, όπου ο Μπακιρτζής μήνυσε τον Θαλασσινό για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτή εκδικάστηκε την Τρίτη στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και ο Απόστολος ήταν μάρτυρας του Θαλασσινού. Ο ηθοποιός με νέο λουκ, μακρύ μαλλί και παντελόνι Lee, ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του, όπου μεταξύ άλλων είπε: "Δεν θέλω να γνωρίσω αυτή τη γυναίκα" και "καλό καλοκαίρι". Α, η Βολίωτισσα "Κουράκου" δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο καθότι είχε... πολλή ζέστη και τέτοιες θερμοκρασίες δεν ευνοούν τις μεγάλες μετακινήσεις. Η υπόθεση αναβλήθηκε για το Νοέμβριο, οπότε και θα έχει δροσίσει ο καιρός.