"Συγνώμη, κύριε Γκοτιέ. Ποιος είστε»;

05.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε μέχρι να λάμψει η αλήθεια για ποιο λόγο έφυγε άρον άρον από τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον, ο Βασίλειος Κωστέτσος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε μέχρι να λάμψει η αλήθεια για ποιο λόγο έφυγε άρον άρον από τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον, ο Βασίλειος Κωστέτσος. Μέχρι, όμως, ο Βασίλειος συνέλθει από το σοκ, που υπέστη εκείνο το βράδυ και μπορέσει να μιλήσει, οι φήμες και τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν. Και όσο γράφονταν και λέγονταν τα διάφορα τέρατα και δράκοι, τόσο ο Βασίλειος ένιωθε χειρότερα.

Αυτή τη φορά, η φάση κράτησε λίγο κι έτσι το βράδυ της Τρίτης ο Κωστέτσος ήταν προσκεκλημένος του Θέμου Αναστασιάδη στο «Όλα 8» κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Καταρχήν, ο λόγος που έφυγε δεν ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης και το σκετσάκι που έκαναν οι αδελφές Μαγγίρα. Τον Βασίλειο δεν τον πείραξε αυτό. Εξάλλου, ο ίδιος είχε ράψει βελονιά βελονιά, παγιέτα παγιέτα τα 40 κουστούμια της βραδιάς, οπότε από άποψη προβολής - λογικά - ήταν καλυμμένος. Αυτό που τον εξόργισε ήταν το γεγονός ότι οι Μαγγίρα αναφέρθηκαν για πολλή ώρα και με ενθουσιασμό στον Ρομπέρτο Καβάλι και τον Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Κι εντάξει, ο Ασλάνης είναι ο Ασλάνης. Με το μπαρδόν, όμως, ποιοι είναι οι άλλοι δύο κύριοι; Οι αγαπημένοι της Τζένιφερ Λόπεζ, της Μαντόνα και άλλων σταρ; Σιγά τα ωα. Ο Βασίλειος είναι ο αγαπημένος της Κέιτ Μος, της Κλόντια Σίφερ και της Κάρλα Μπρούνι. Αν δεν φορέσουν ρούχο του Βασίλειου οι παραπάνω δεν βγαίνουν έξω από το σπίτι τους ούτε να πάνε μέχρι το περίπτερο. Γι’ αυτό έφυγε αγαπημένε μου από την εκδήλωση ο αγαπημένος των διάσημων μοντέλων και της πρώτης κυρίας της Γαλλίας.

Βέβαια, ο Κωστέτσος έφυγε και για έναν ακόμη λόγο. Έχει αγοραφοβία. Δεν μπορεί τον πολύ κόσμο και όταν πήγε στο Αθηνών Αρένα ήξερε ότι θα φύγει νωρίτερα, γιατί τον πιάνει κάτι. Μάλιστα, είχε οργανώσει και ολόκληρο σχέδιο «απόδρασης». Θα έφευγε από την πίσω πόρτα, ενώ θα τον περίμενε το παιδί με το αυτοκίνητο ένα τετράγωνο πιο κάτω, για να μην δώσει στόχο. Αλλά, φευ, όλοι πήραν χαμπάρι την απουσία του. Λογικό, θα μου πεις, αφού πρόκειται για grand προσωπικότητα και δεν είναι δυνατό να περάσει απαρατήρητος. Ήταν και ο Χάρης Σιανίδης που τον είχε πιάσει υστερία για το φευγιό του Βασίλειου, κοιτώντας αριστερά και δεξιά, παίρνοντας συνεχώς τηλέφωνο και ρωτώντας όλους... «Μην είδατε τον Βασίλειο»;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]