Ξανά μαζί Sakis - Ζυγούλη!

05.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώνουνε οι αγάπες οι μεγάλες, δεν τελειώνουνε» και η αγάπη του Sakis Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είναι πολύ μεγάλη για να τελειώσει. Και για του λόγου το αληθές, το ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώνουνε οι αγάπες οι μεγάλες, δεν τελειώνουνε» και η αγάπη του Sakis Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είναι πολύ μεγάλη για να τελειώσει. Και για του λόγου το αληθές, το ζευγάρι μετά από μία περίοδο χωρισμού είναι και πάλι μαζί. Πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Σνιφ, σνιφ.

Sakis και Κάτια χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο - μπορεί και Οκτώβριο, δεν θυμάμαι καλά - με φιλικό τρόπο, κρατώντας επαφές. Όλο το διάστημα του χωρισμού η Ζυγούλη το έριξε στην εργασιοθεραπεία και ο Ρουβάς στο clubbing, αλλά πάντα η σκέψη του ενός ήταν στον άλλον. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα είχαν βγει για φαγητό σε εστιατόριο των βορείων προαστίων και πολλοί έλεγαν ότι τότε το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί. Ωστόσο, η επανασύνδεση ήρθε ένα μήνα αργότερα κι αφού οι δυο τους συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν μακριά ο ένας από τον άλλον και πως πρέπει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Όπερ κι εγένετο.

Τώρα, είναι καλύτερα από ποτέ, ενώ πριν λίγες μέρες διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα στην «Ιερά Οδό», όπου ο φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές. Κι εδώ είναι άλλη μία είδηση... επανασύνδεσης. Στην παρέα τους ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης, για τον οποίο έλεγαν κάποτε διάφορα δημοσιεύματα ότι δεν είχε καλές σχέσεις με την Ζυγούλη κι εκείνη ήταν ο λόγος που οι δύο πρώην συνεργάτες και «αυτοκόλλητοι» απομακρύνθηκαν για τα καλά. Ωστόσο, στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση όλοι ήταν μες στην τρελή χαρά και το αστείρευτο κέφι, ενώ πολλοί λένε ότι Ψινάκης, Ρουβάς μαζί και Κάτια Ζυγούλη, ήρθαν και πάλι κοντά λόγω της επικείμενης συνεργασίας του Sakis με την κουμπάρα του Ηλία, Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]