Παντρεύτηκε η Άννα Βίσση;

13.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υποψιαστώ ότι έχασα τον γάμο της νέας χιλιετίας θα πεθάααααανω. Παντρεύτηκε η Άννα Βίσση και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ένα όνειρο είχα από τη μέρα που έμαθα ότι η «Απόλυτη» σκοπεύει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υποψιαστώ ότι έχασα τον γάμο της νέας χιλιετίας θα πεθάααααανω. Παντρεύτηκε η Άννα Βίσση και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ένα όνειρο είχα από τη μέρα που έμαθα ότι η «Απόλυτη» σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Χρήστο Ψωμόπουλο. Να την καμαρώσω - μέσω φωτογραφιών πάντα, γιατί που να είμαι καλεσμένη - νύφη στο πλευρό του και κυρίως να δω την Βίσση να φοράει νυφικό - τούρτα, όπως όλα τα κορίτσια του κόσμου.

Αλλά, φευ, διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα ήθελαν την «Απόλυτη» να παντρεύτηκε τον καλό της σε μία μυστική τελετή στο Λονδίνο. Κι εκεί που είπα: «Πάει γκρεμίστηκε το όνειρο μου», τσουπ ακούω την κουμπάρα της Άννας, Ναταλία Γερμανού να λέει από την εκπομπή της πως το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε. Επιτέλους, η καρδιά μου ήρθε στη θέση της.

Σκοπεύει, βέβαια, να παντρευτεί, αλλά ακόμη και οι ίδιοι δεν ξέρουν το πότε. Πως προέκυψαν οι φήμες; Ε με το γνωστό τρόπο. Πας ένα ταξιδάκι αναψυχής κι αμέσως λένε πως παντρεύτηκες εκεί που πήγες. Βέβαια, με αυτό τον τρόπο η Βίσση πρέπει να έχει κάνει ίσαμε 10 τελετές, αφού τον τελευταίο καιρό αυτή και ο Ψωμόπουλος στασό δεν έχουνε. Από τη μία χώρα στην άλλη πάνε. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στις Μαλδίβες. Όσο, για τα επαγγελματικά της «Απόλυτης» που αυτά μας ενδιαφέρουν, πολλά ακούγονται, λίγα θα ισχύουν στο τέλος. Λένε ότι τον επόμενο χειμώνα θα εμφανισθεί στον «Βοτανικό» με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου - την είχε επισκεφθεί τις προάλλες στο κέντρο και τραγούδησαν μαζί -, ενώ κάποια άλλα δημοσιεύματα λένε ότι το καλοκαίρι μπορεί να εμφανισθεί μαζί με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο - τον οποίο θαυμάζει τα μάλα - στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο μου φαίνεται να στέκει περισσότερο. Το δεύτερο μου κάνει κάπως κουλό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]