Είναι τώρα αυτοί sexy;

13.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν πω ότι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία το «Show... sexy» του Alpha ψέματα θα είναι. Δεν είχα κανένα μα κανένα άγχος να δω αυτούς που κόπηκαν από τα υπόλοιπα ριάλιτι για τραγουδιστές, ηθοποιούς,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν πω ότι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία το «Show... sexy» του Alpha ψέματα θα είναι. Δεν είχα κανένα μα κανένα άγχος να δω αυτούς που κόπηκαν από τα υπόλοιπα ριάλιτι για τραγουδιστές, ηθοποιούς, χορευτές και παρουσιαστές να μοστράρονται τώρα ως σύμβολα του σεξ και να προσπαθούν κιόλας να μας πείσουν γι αυτό. Και την ίδια γνώμη με εμένα φαίνεται πως είχαν οι περισσότεροι τηλεθεατές, αφού το νέο ριάλιτι του Alpha στην πρεμιέρα μετά κόπου και βασάνων έκανε ένα 16% τηλεθέαση.

Και να σκεφτείς ότι είχε πέσει τέτοια τρελή διαφήμιση, που εύκολα εσύ ο δύσμοιρος τηλεθεατής, που το μάτι σου έχει μαυρίσει από τα emo, τα trendy και τους κάγκουρες που συναντάς κάθε μέρα στο Μετρό και το Τραμ, μπορείς να πιστέψεις ότι στο «Show... sexy» θα δεις κάνα Μπραντ Πιτ ή μία Αντζελίνα Τζολί. Φευ, όμως. Το delivery boy της συνοικιακής ψησταριάς - που ουδεμία σχέση έχει με τον Αποστόλη Τότσικα - και το εύσωμο κορίτσι που τρώει το κουλούρι μέσα στο Μετρό και γεμίζει τρίματα το κάθισμα, πήγαν στο ριάλιτι για να διεκδικήσουν τον τίτλο του/της πιο σέξι της Ελλάδας.

Η χαρά του Κώστα Σόμμερ είναι οι συμμετέχοντες, αφού ο ηθοποιός που εκτελεί χρέη παρουσιαστή στο εν λόγω ριάλιτι είναι σαν... τη μύγα μες στο γάλα. Καλά, μην προσβάλω έτσι τον Κωστή. Ακόμη και ωραιότεροι και πιο σέξι να ήταν οι συμμετέχοντες, ο Σόμμερ πάλι θα ξεχώριζε. Τέτοιοι μύες, ανταύγεια στο μαλλί και λεύκανση δοντιών, κάνουν μπαμ. Αυτό πάλι; Διαγωνισμό λεύκανσης κάνουν εκεί στο «Show... sexy»; Ποιος οδοντίατρος έχει κάνει δόντι άσπρο ξέξασπρο κι από τον ήλιο ξεξασπρότερο; Ποιον να πιάσω και ποιον να αφήσω. Τον Σόμμερ; Τον Ηλία Πανταζόπουλο ή τη Νίκη Κάρτσωνα; Καλά, για τον Ηλία Ψινάκη δεν το συζητώ. Αυτός, κάθε πρωί βουτάει την οδοντοστοιχία στον ασβέστη και μετά βγαίνει από το σπίτι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]