Αντζελίνα Τζολί: μία σούπερ ντούπερ έγκυος!

13.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε super-γκαστρωμένη έχει εξελιχθεί η Αντζελίνα Τζολί, η οποία δεν έχει αφήσει αεροπλάνο για αεροπλάνο, ελικόπτερο για ελικόπτερο και πέδιλο του σκι που να μην το καβαλήσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε super-γκαστρωμένη έχει εξελιχθεί η Αντζελίνα Τζολί, η οποία δεν έχει αφήσει αεροπλάνο για αεροπλάνο, ελικόπτερο για ελικόπτερο και πέδιλο του σκι που να μην το καβαλήσει. Κι όσο δημοσιεύονται φωτογραφίες με την έγκυο Αντζελίνα να επιδίδεται σε... extreme sport και να ζει μία επικίνδυνη καθημερινότητα, τόσο οι φαν της ηθοποιού αγχώνονται με την περίπτωση της.

Να μπεις σε forum να διαβάσεις τα μηνύματα που στέλνουν να μουρλαθείς στο γέλιο. «Αντζελίνα, είσαι τόσο όμορφη. Πρόσεξε κορίτσι μου το μωρό σου», ενώ άλλοι αναρωτιούνται αν επιτρέπεται στην κατάσταση της να πετάει με αεροπλάνο. Γρήγορα ένα γυναικολόγο να μας πει. Να φύγει και το άγχος των θαυμαστών - μαμάδων, μιας και η Τζολί δεν φαίνεται να αγχώνεται ιδιαίτερα. Απόδειξη, την Τρίτη πιλοτάρισε το ιδιωτικό της τζετ.

Η ίδια υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και πως προσέχει. Εξάλλου, δεν έχει καβαλήσει μηχανάκι, που αυτό είναι όντως επικίνδυνο. Ενώ να πιλοτάρεις αεροπλάνο τι είναι; Σα να οδηγείς αυτοκίνητο. Απλά καθημερινά πράγματα. Μάλιστα, η Αντζελίνα υποστήριξε πως είναι μία extreme μαμά και αρέσει πολύ στα παιδιά της (μαζί και στον Μπραντ Πιτ) που δεν είναι συνηθισμένη, όπως οι υπόλοιπες του κόσμου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]