"Κορίτσια, ο Πάρης"!

27.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ήρθε για λίγο, ήρθε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα ο Πάρης Κασιδόκωστας και στο σύντομο διάστημα που είναι εδώ, κατάφερε να αναστατώσει τα ελεύθερα θηλυκά της showbiz.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ήρθε για λίγο, ήρθε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα ο Πάρης Κασιδόκωστας και στο σύντομο διάστημα που είναι εδώ, κατάφερε να αναστατώσει τα ελεύθερα θηλυκά της showbiz. Ψηλές, κοντές, αδύνατες χοντρές, ξανθές, μελαχρινές έχουν κολλήσει πάνω στον Πάρη, όπως η μύγα στο μέλι. Και ο γιος της Μαριάνας Λάτση δεν είναι ένα απλό θυμαρίσιο μέλι, αλλά... βασιλικός πολτός!

Τον τελευταίο μήνα έχει ακουστεί και γραφτεί ότι κάτι «τρέχει» με το νεαρό Πάρη για τρεις γυναίκες, οι οποίες έχουν κάτι κοινό: την ίδια βάση ντεκαπάζ. Η αρχή έγινε με την Ελεονώρα Μελέτη την οποία γνώρισε μέσω του Ηλία Ψινάκη κι ένα ωραίο βράδυ πήγαν όλοι μαζί στους Onirama. Οι φωτογραφίες που τους απαθανάτιζαν σε τρυφερές στιγμές, πότε αγκαλιασμένους και πότε να λικνίζονται, έκαναν τον γύρο και όλοι μιλούσαν για το νέο hot ειδύλλιο της πόλης. Μέχρι, που γράφτηκε ότι η μαμά Μαριάννα ενέκρινε τη «νύφη». Εμ, από την Πάρις (Χίλτον) καλύτερη η Ελεονώρα.

Φευ, όμως. Προτού συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει, κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Πάρις μπλέχτηκε στα δίχτυα της «Ελληνίδας Χίλτον» και συγκεκριμένα της Σάσας Μπάστα. Εγκεφαλικό η Μαριάννα Λάτση, εγκεφαλικό κι εμείς από τα νέα! Το «κορίτσι» του Θέμου αφήνει υπονοούμενα για σχέση, δηλώνει ότι ο Πάρης ουδέποτε είχε σχέση με την Μελέτη και πλέον όλοι έχουμε πειστεί ότι του γόνου αρέσουν γυναίκες... τύπου Πάρις. Ή μπορεί να μην έχει ξεπεράσει ποτέ την πρώην αρραβωνιάρα του.

Και ξαφνικά, διαβάζουμε ότι ο Κασιδόκωστας γνώρισε στην Εβδομάδα Ελληνικής Μόδας την Τζούλια Αλεξανδράτου και οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά. Μάλλον, πάρα πολύ κοντά. Τώρα τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία, οι αμέσως επόμενες μέρες θα δείξουν. Ευτυχώς, που το τοπίο ξεκαθαρίζει αμέσως. «Φύγε εσύ, έλα εσύ» ένα πράγμα και πάλι καλά να λες, διότι έχουν κάνει ουρά τα μοντέλα και περιμένουν. Πως λέγανε παλιά «Κορίτσια ο Μπάρκουλης»; Ε, τώρα λέμε... «Κορίτσια, ο Πάρης»!