Παντρεύεται η Κέιτι Μος!

27.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια» και της Κέιτι Μος πήρε πολύ καιρό μέχρι να το καταλάβει. Άπαξ, όμως και το μοντέλο το κατάλαβε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια» και της Κέιτι Μος πήρε πολύ καιρό μέχρι να το καταλάβει. Άπαξ, όμως και το μοντέλο το κατάλαβε, αποφάσισε να τα κόψει όλα και να ανοίξει το σπιτικό της. Τυχερός γαμπρός ο νέος ροκάς αγαπημένος της, Τζέιμι Χινς. Χμ. Τώρα, τι ροκ σπίτι θα ανοίξουν τα δυο τους, θα σε γελάσω.

Τα νέα για τον επικείμενο γάμο ανακοίνωσε η ίδια η Μος στους φίλους της, οι οποίοι έμειναν να την ακούν με ανοικτό το στόμα. Ότι, την έβλεπαν ερωτευμένη και ενθουσιασμένη με τον ροκά είναι γεγονός. Δεν περίμεναν, όμως, ότι το ζευγάρι θα έπαιρνε τόσο γρήγορα την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ας είναι καλά γι αυτό ένα ρομαντικό ταξίδι που έκαναν σε μαγευτικό μέρος και λίγο η ρομαντική ατμόσφαιρα, λίγο η χαλαρή διάθεση της ερωτευμένης Κέιτι, αυτή είπε αμέσως το «I do».

Πάντως, οι φίλοι του διάσημου μοντέλου χάρηκαν με τα νέα για έναν και μόνο λόγο: η Μος έχει ξεπεράσει οριστικά τον πρώην αγαπημένο της, Πιτ Ντόχερτι με τον οποίο όσο ήταν ζευγάρι έφθασε πολύ κοντά να καταστραφεί σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Θα θυμάσαι την περιπέτεια της με την κοκαΐνη και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και την έδειχναν τη στιγμή που έκανε χρήση. Όπως επίσης, θα θυμάσαι ότι η Μος και ο Ντόχερτι δεν είχαν αφήσει κρατητήριο για κρατητήριο που να μην το είχαν επισκεφθεί! Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Το κορίτσι νοικοκυρεύεται!