Η Μαρία η άσχημη μεταμορφώθηκε σε... Μαρία Σπυράκη!

27.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ομόρφυνε και η Μαρία η άσχημη κι ένα έχω να πω: η νέα γενιά των νεράιδων έχει πολλή ζήλια μέσα της. Πού οι παλιές καλές νεράιδες (όπως της Σταχτοπούτας, της Ωραίας Κοιμωμένης ή έστω του Πινόκιου)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ομόρφυνε και η Μαρία η άσχημη κι ένα έχω να πω: η νέα γενιά των νεράιδων έχει πολλή ζήλια μέσα της. Πού οι παλιές καλές νεράιδες (όπως της Σταχτοπούτας, της Ωραίας Κοιμωμένης ή έστω του Πινόκιου), οι οποίες με ανιδιοτέλεια έκαναν τις μεταμορφώσεις και δεν είχαν πρόβλημα για παράδειγμα να γίνει η Σταχτοπούτα θεά κι όλο το βράδυ να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των γαλαζοαίματων νέων του πάρτι. Ακόμη και ο Πινόκιο από ξύλινος έγινε ένα χαριτωμένο αγόρι, να τον βλέπει ο Μακόλεϊ Κάλκιν και να θέλει να μείνει... ξανά μόνος στο σπίτι από τη ζήλια.

Τώρα, όμως, οι σύγχρονες νεράιδες έχουν αλλάξει. Κάνουν τις μεταμορφώσεις, αλλά με ρέγουλα και σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι καλύτερο από αυτές. «Θύμα» αυτής της νοοτροπίας έπεσε και η Μαρία η άσχημη, την οποία μεν μεταμόρφωσε η «νεράιδα» της, αλλά φευ την έκανε ίδια η Μαρία Σπυράκη του Mega. Για να καταλάβεις, μόλις είδα την Μαρία να μπαίνει στην αίθουσα με την τουαλέτα και τα καινούργια γυαλιά μυωπίας, νόμισα ότι ερχόταν η Σπυράκη από δεξίωση της Ρηγίλλης!

Την ίδια γνώμη έχουν πολλοί τηλεθεατές και μη, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι η Μαρία ήταν πιο ωραία ως... άσχημη! Αυτό το τελευταίο χαροποιεί ιδιαίτερα την πρωταγωνίστρια, Αγγελική Δαλιάνη, αφού αυτό δείχνει ότι είχε πετύχει η μεταμόρφωση της «άσχημης». Με της ωραίας, όμως, τι θα γίνει; Μήπως, η νεράιδα να την ξαναστείλει μία από το κομμωτήριο και από ένα κατάστημα οπτικών;