Δεν παντρεύτηκαν οι Brangelina!

31.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βούιξε η Αμερική το Σαββατοκύριακο ότι η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ και όλοι άφησαν τον Μπάρακ Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον κι «έπιασαν» τους Brangelina.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βούιξε η Αμερική το Σαββατοκύριακο ότι η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ και όλοι άφησαν τον Μπάρακ Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον κι «έπιασαν» τους Brangelina. Το περιοδικό Star έγραψε την Κυριακή πως η Αντζελίνα και ο Μπραντ παντρεύτηκαν με κλειστό γάμο, το Σάββατο στη Νέα Ορλεάνη.

Τα νέα έκαναν αμέσως το γύρο του κόσμου και τα παπαράτσι που από το 2005 (όποτε και οι Brangelina έγινα ζευγάρι) γυαλίζουν το φακό τους για τη μεγάλη αυτή στιγμή, πήγαν να πέσουν από το Γκραντ Κάνιον, που έχασαν το θέμα. Γενικά, υπήρξε μία αναστάτωση και όσο ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δε διέψευδε το δημοσίευμα, τόσο πίστευαν ότι μπορεί και να ισχύει ο γάμος.

Ώσπου, βγήκε μία επίσημη «πηγή» από το περιβάλλον των Brangelina δηλώνοντας κάθετα ότι Αντζελίνα και Μπραντ όχι μόνο δεν παντρεύτηκαν, αλλά το Σάββατο ούτε καν ήταν στη Νέα Ορλεάνη. Βρίσκονται στο Τέξας όπου ο Μπραντ έχει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Καταλαβαίνεις, ότι τα χαμόγελα επέστρεψαν στα χείλη των υπόλοιπων εντύπων, αφού τελικά δεν έχασαν το «αποκλειστικό» και τα παπαράτσι συνεχίζουν να γυαλίζουν το φακό τους. Μόνο ο κόσμος στενοχωρήθηκε, που συνεχίζει να περιμένει τον γάμο των Brangelina.