Μένει στο Star ο Λιάγκας;

31.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άγχος, στρες και αγωνία με έφαγαν την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος; Το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα και το τηλεοπτικό μέλλον του εν λόγω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άγχος, στρες και αγωνία με έφαγαν την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος; Το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα και το τηλεοπτικό μέλλον του εν λόγω. Θα μείνει στο Star, δεν θα μείνει; Νεύρωση στομάχου έπαθα από το άγχος.

Την περασμένη Πέμπτη έγινε γνωστό ότι ο Λιάγκας δεν τα βρήκε με το κανάλι και οδεύει προς Alter μεριά, που μετά τη συνεργασία με το ραδιόφωνο του Real έχει αποκτήσει καλές σχέσεις. Μάλιστα, ξέραμε πως αντικαταστάτης του Λιάγκα - και κατ’ επέκταση θα είναι ο Αιμίλιος του Σαββατοκύριακου - θα είναι ο Παναγιώτης Στάθης, ο οποίος όταν αντικαταστούσε τον Λιάγκα, τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά.

Κι εκεί, λοιπόν, που λέω ότι το «θρίλερ» οδεύει προς το τέλος του και θα ηρεμήσει λίγο το στομαχάκι μου, διαβάζω ότι ο Λιάγκας μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε ξανά επαφές με τους ανθρώπους του Star και οι οικονομικές διαφορές που είχαν οι δύο πλευρές, επιλύθηκαν. Πράγμα, που σημαίνει ότι ο παρουσιαστής θα επιστρέψει κανονικά στη θέση του. Μόνο που ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Αλλά στο Star δεν ανησυχούν, επειδή ο Γιώργος έδωσε το λόγο του. Αυτός να ανησυχεί ή όχι;