Τα αρραβωνιάσματα του Big Παναγιώτη

12.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, χαρές και πανηγύρια είχε η παρέα του BB2, πριν λίγες μέρες. Ο ντόμπρος του Σπιτιού, ο άνδρας με "Αλφα" κεφαλαίο Παναγιώτης άλλαξε δαχτυλίδια με την καλή του. Στα αρραβωνιάσματα, που έγιναν σε μεγάλο κέντρο, εκτός από συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς έδωσαν το "παρών" τους όλα τα παιδιά του BB2
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαρές και πανηγύρια είχε η παρέα του BB2, πριν λίγες μέρες. Ο ντόμπρος του Σπιτιού, ο άνδρας με "Αλφα" κεφαλαίο Παναγιώτης άλλαξε δαχτυλίδια με την καλή του. Στα αρραβωνιάσματα, που έγιναν σε μεγάλο κέντρο, εκτός από συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς έδωσαν το "παρών" τους όλα τα παιδιά του BB2, τα οποία ο Παναγιώτης σε μια τέτοια ιερή στιγμή δε δύνατο να μην έχει δίπλα του. Κι αυτά, όμως, δεν έχω να πω, πατραποράδοτα παιδιά καθώς είναι, φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν στο γλέντι.

Ωστόσο, παρόλο το γιορτινό της μέρας δεν ξέχασαν τις ίντριγκες, τα πάθη και τις κακίες, ενώ το όλο σκηνικό θύμιζε: από δυο χωριά χωριάτες. Το "χρυσοζεύγαρο" Μελίνα και Πάνος συνεχίζει να είναι μαζί και όχι μόνο αυτό, αλλά σε όσους από τους συγγενείς τους έλεγαν: "Αντε παιδιά μου και στα δικά σας", αυτοί απαντούσαν "Τα Χριστούγεννα θα το μπουμπουνίσουμε". Κοινώς, τότε θα κάνουμε τα δικά μας αρραβωνιάσματα. Το άλλοτε ζευγάρι Γιώργος και Ζωή, μπορεί να έχει τραβήξει δρόμους χωριστούς, όμως παραμένουν φίλοι και ως άνθρωποι ανώτεροι και προοδευτικοί που είναι πήγαν μαζί στο κέντρο.

Η πάλαι ποτέ "τσαούσα" Κλειώ μόνο με τον Αλέξανδρο αντήλλαξε κουβέντα καθώς οι υπόλοιποι πρώην συμπαίκτες, οι οποίοι δεν αναγνώρισαν το δυναμικό του χαρακτήρα της, φρόντιζαν επιμελώς να της γυρνούν την πλάτη. Με τον Κώστα για παράδειγμα (είναι ο κουμπάρος του Παναγιώτη) έκαναν μια τυπική χειραψία του τύπου: "-Καλησπέρα κυρία Κλειώ. -Γεια σας κύριε Καρατζιά. Πως είναι η υγεία σας". Μαζί με τον μοντέλο ήταν και η περιβόητη Λουκία, με την οποία η Κλειώ από το να παίξουν μαλλιοτράβηγμα, προτίμησαν να πουν μια ξέρη "καλησπέρα".