Ο νέος έρωτας του Τζάστιν Τιμπερλέικ

13.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, καινούργια αγάπη βρήκε ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζάστιν Τιμπερλέικ κι όπως ο ίδιος σπεύδει να διευκρινίσει είναι τα μάλα ερωτευμένος. Η τυχερή που έκλεψε την καρδιά του και την οποία η Μπρίτνεϊ θα ήθελε να δει...κρεμασμένη στην Μπούλεβαρντ στο L.A., είναι η Αλίσια Μιλάνο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Καινούργια αγάπη βρήκε ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζάστιν Τιμπερλέικ κι όπως ο ίδιος σπεύδει να διευκρινίσει είναι τα μάλα ερωτευμένος. Η τυχερή που έκλεψε την καρδιά του και την οποία η Μπρίτνεϊ θα ήθελε να δει...κρεμασμένη στην Μπούλεβαρντ στο L.A., είναι η Αλίσια Μιλάνο. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία κατά κοινή ομολογία είναι "μπουκιά και συχώριο", μάγεψε τον ποπ αοιδό με την ομορφιά της.

Και με αυτούς, όπως και με άλλα πλείστα ζευγάρια τον τελευταίο καιρό, ο έρωτάς τους ήτο κεραυνοβόλος. Ο Τζάστιν με το που την πρωτοσυνάντησε τα...είδε όλα κωλυόμενα, ενώ κι αυτή ένιωσε την ίδια αντάρα μόνο που στην αρχή το έπαιξε κομμάτι δύσκολη. Έτσι για τους τύπους. Αυτός, όμως, δεν το έβαλε κάτω κι άρχισε να την επισκέπτεται στα πλατό της τελευταίας της ταινίας: Dickie Roberts, Former child star. Η επιμονή του αυτή τη συγκίνησε βαθύτατα - όπως κάθε άλλη γυναίκα άλλωστε - κι έτσι άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβουδάκια.

Στην αρχή πρόσεχαν πάρα πολύ στις εξόδους τους να μην τους πάρει κάνα μάτι καθότι ήταν στο ξεκίνημα της σχέσης τους και δεν ήθελαν να τους "ματιάσουν". Τώρα πια που είναι σίγουροι για τον έρωτα τους και πως κανείς δεν πρόκειται να τους κάνει κακό, άρχισαν τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μιλάνε για την αγάπη τους. Η Μπρίτνεϊ μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στο γεγονός, ενώ και η Τζανετ Τζάκσον η οποία ήθελε το παιδί του Τζάστιν τηρεί "σιγή ιχθύος".