Ενα καταφύγιο για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου

16.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η περίπτωση το ζεύγος Νίκη Κάρτσωνα και Μιχάλης Κωνσταντίνου να...αγιάσει όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου φαντάζει αδύνατη. Οι δυο τους από τότε που έγινε γνωστός ο έρωτας τους, έχουν χάσει τον...ύπνο και την ησυχία τους καθώς παπαράτσι και κοινοί θνητοί κάνουν "κρα" να τους πετύχουν από κοντά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η περίπτωση το ζεύγος Νίκη Κάρτσωνα και Μιχάλης Κωνσταντίνου να...αγιάσει όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου φαντάζει αδύνατη. Οι δυο τους από τότε που έγινε γνωστός ο έρωτας τους, έχουν χάσει τον...ύπνο και την ησυχία τους καθώς παπαράτσι και κοινοί θνητοί κάνουν "κρα" να τους πετύχουν από κοντά.

Τα "παπαράτσι" μάλιστα προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα τρυφερό ενσταντανέ των "πιτσουνακίων" κατασκήνωσαν κανονικά έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή στο Κεφαλάρι και δεν το κουνούσαν ρούπι, ούτε για να πάνε προς νερού τους. Και οι φαν του Μιχάλη, όμως, δεν πήγαιναν πίσω. Σύσσωμη η πιτσιρικαρία της Κηφισιάς παρέλαυνε έξω από το σπίτι και σαν έβλεπαν το "είδωλο" τους να εισέρχεται ή εξέρχεται από αυτό, του την έπεφταν ζητώντας ένα αυτόγραφο.

Το όλο σκηνικό με τους φαν στην αρχή άρεσε στον Κωνσταντίνου, ο οποίος έδειχνε τα μάλα κολακευμένος από τις εκδηλώσεις. "Τέτοια μεγαλεία ούτε του παπά μην τα πεις" σκεφτόταν ο Μιχαλάκης και υπέγραφε με χαρά. Τώρα, όμως, που τυγχάνει ερωτευμένος, δεν του είναι κι ο,τι πιο ευχάριστο την ώρα που βγαίνει μετά της καλής του για ένα απογευματινό περίπατο να την καθυστερεί υπογράφοντας αυτόγραφα. Ασε, που είναι στη μέση και τα "παπαράτσι", οπότε πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει σπίτι και γειτονιά μπας και βρουν την ηρεμία τους. Η νέα πολυτελέστατη μεζονέτα βρίσκεται στην Κ. Κηφισιά, σε έναν πολύ ήσυχο δρόμο, που για να σε βρει παπαράτσι και τριφυλλοφόρου πιτσιρικιού μάτι, πρέπει ο χασάπης της γειτονιάς να ασκεί παράλληλα το επάγγελμα του χαφιέ. Για τέτοια απομόνωση μιλάμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή του σπιτιού ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο δραχμές το μήνα - όσο έδινε και στο προηγούμενο - με τη διαφορά ότι αυτό δεν διαθέτει πισίνα, αλλά είναι τίγκα στο πεύκο. Το ενοίκιο επίσης το πληρώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ η καλή του Νίκη σαν το είδε ξετρελάθηκε από τη χλιδή του.