Πρεμιέρες με μάνες και μωρά

17.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η χθεσινή πρώτη μέρα των πρωινάδικων της ελληνικής τηλεόρασης θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στη "Γιορτή της μητέρας", όταν αυτή με το καλό θα έρθει τον Μάιο. Επειδή, όμως, αργεί πολύ οι υπεύθυνοι των εκπομπών "Πρωινός Καφές", "Σαν στο σπίτι σας" και "Καλώς τους" είπαν να τιμήσουν μία ώρα αρχύτερα την Ελληνίδα - μάνα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η χθεσινή πρώτη μέρα των πρωινάδικων της ελληνικής τηλεόρασης θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στη "Γιορτή της μητέρας", όταν αυτή με το καλό θα έρθει τον Μάιο. Επειδή, όμως, αργεί πολύ οι υπεύθυνοι των εκπομπών "Πρωινός Καφές", "Σαν στο σπίτι σας" και "Καλώς τους" είπαν να τιμήσουν μία ώρα αρχύτερα την Ελληνίδα - μάνα.

Στον ΑΝΤ-1 είχαν ένα λόγο παραπάνω να το κάνουν καθώς η Ελένη είναι σε ενδιαφέρουσα κι ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός δε δύνατο να το αφήσουν να περάσει στο ντούκου. Τους τηλεθεατές υποδέχτηκε μόνη η Μενεγάκη, η οποία εμφανώς συγκινημένη - μάτια βουρκωμένα, φωνή τρεμάμενη, χαμόγελο ζεστό - τους ανακοίνωσε τα ευχάριστα που όμως είχαν προλάβει να πληροφορηθούν μέσα στο καλοκαίρι. Αφού τους είπε τα καθέκαστα έπαιξε ένα βίντεο με μία άλλη νέα μάνα τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία με τη σειρά της, για ακόμη μία φορά, ενημέρωσε το κοινό για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της Φαίδρας - Θεοδώρας. Η εν λόγω εκπομπή, όμως, διαθέτει κι άλλες ευτυχισμένες μητέρες, σαν την Τάρια Μπούρα καλή ώρα, της οποίας συγκεκριμένα οι συνεργάτες της έκαναν ειδικό αφιέρωμα. Της πήραν συνέντευξη, όπου μίλησε για τα δύο της παιδιά και μετά έπαιξε και σχετικό βίντεο με τα τέκνα εν πλήροι δράση, προκειμένου να εμπεδώσουμε την οικογενειακή ευτυχία της μάνας Τάριας.

Στο "Σαν στο σπίτι σας" φέτος είχαν μία...πρωτοτυπία. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι έγκυος, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούσαν κιόλας να τιμήσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους, τη μάνα. Κάλεσαν, λοιπόν, τη Βάνα Μπάρμπα (στη Μενεγάκη ήταν κονσέρβα) να μιλήσει για τι άλλο; ....Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της Φαίδρας - Θεοδώρας. Ομολογώ πως η διακαναλική αυτή παρουσία της ηθοποιού ήταν τω όντι εποικοδομητική και χρήσιμη καθότι πλέον δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της....

Στο "Καλώς τους" η Ρούλα δεν είχε τη Βάνα (που να προλάβει η γυναίκα έχει κι ένα παιδί να μεγαλώσει), όμως, είχε μια άλλη νέα μάνα, την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία εδώ κι έξι μήνες που έφερε στον κόσμο την κόρη της Σύνθια έχει φροντίσει να μας ενημερώσει για τις δικές της αλλαγές στη ζωή της. Αυτή τη φορά, όμως, στο στούντιο έφερε μαζί και τη μικρή. Εκεί ήταν κι άλλα παιδάκια που τα έφερε η Κορομηλά και πλημμύρισαν το στούντιο. Αυτά, και του χρόνου ας φέρουν και κάνα πατέρα καθότι και...οι πατεράδες έχουν ψυχή!