Α πα πα, η Κάτια δεν παντρεύεται!

09.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μην κάνεις το λάθος και ρωτήσεις την Κάτια Ζυγούλη, αν θα παντρευτεί με τον Sakis Ρουβά. Απάντηση δεν πρόκειται να πάρεις. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να τη... σεληνιάσεις!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μην κάνεις το λάθος και ρωτήσεις την Κάτια Ζυγούλη, αν θα παντρευτεί με τον Sakis Ρουβά. Απάντηση δεν πρόκειται να πάρεις. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να τη... σεληνιάσεις! Το αυτό συνέβη όταν σε μία life style εκπομπή ρώτησαν το μοντέλο, αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον Ρουβά τώρα που είναι και πάλι μαζί.

Η Κάτια άπαξ και άκουσε την ερώτηση, γούρλωσε τα μάτια της, άλλαξε εκατό χρώματα κι απάντησε ορθά κοφτά πως δεν σκέφτεται να παντρευτεί, διότι ο γάμος δεν είναι ούτε στα άμεσα ούτε στα μακρινά σχέδια της. Καλά, μανδάμ πως κάνετε έτσι; Φαντάσου να τη ρώταγαν και τίποτε άλλο. Και στην τελική, τη ρώτησαν αν θα παντρευτεί τον Ρουβά, όχι τον Κουασιμόδο.

Τς τς. Να είχα εγώ τον Sakis και να ήμουνα: «α πα πα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα»! Μωρέ τα κάνω και τα παρακάνω. Πάντως, η Ζυγούλη πέταξε και το παράπονο που έχει από τον αγαπημένο της, ο οποίος δεν έχει πάει ούτε μία φορά να την δει σε επίδειξη μόδας. Α Sakis μου έχει δίκιο το κορίτσι. Συναυλία για συναυλία σου δεν έχει αφήσει κι εσύ δεν μπορείς να πας σε ένα ντεφιλέ; Πώς θα το πείσεις να αλλάξει γνώμη για το γάμο, αν δεν το πάρεις με το καλό; Ε;