Χωρίζουν Λιβιεράτος - Αδάμ;

17.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, όλο και φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού του ζεύγους Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ. Πληροφορίες θέλουν τους δύο νέους να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους με αποτέλεσμα να προσανατολίζονται στην γνώριμη λύση του διαζυγίου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όλο και φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού του ζεύγους Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ. Πληροφορίες θέλουν τους δύο νέους να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους με αποτέλεσμα να προσανατολίζονται στην γνώριμη λύση του διαζυγίου. Το μοναδικό...κώλυμα στην υπόθεση, αλλά και γεγονός που κάνει πολλούς να μη "βάζουν το χέρι τους στη φωτιά" περί της εγκυρότητας του μαντάτου είναι η εγκυμοσύνη της Αδάμ.

Η Εύη διανύει τον έβδομο μήνα και σε μία τέτοια περίπτωση δύο επίδοξοι γονείς είθισται να πηγαίνουν σε μαγαζιά με βρεφικά και να αγοράζουν την προίκα του μωρού που πρόκειται να έρθει στο μάταιο τούτο κόσμο. Ασε, που ο Λάμπης μετά της συζύγου του επιθυμούσαν όσο τίποτε να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί και μάλιστα κατέβαλαν...φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι όταν αυτό συνέβη, η χαρά τους ήταν μεγάλη.

Πάντως, οι "κακές" γλώσσες επιμένουν για το επικείμενο διαζύγιο λέγοντας πως το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει μαζί στη μεζονέτα στην Δροσιά για χάρη της μικρής Νεφέλης και του παιδιού που περιμένουν. Όταν, δηλαδή, αυτό έρθει με το καλό τότε θα ξεκινήσουν και οι απαραίτητες διαδικασίες για το διαζύγιο. Εξόν κι αν τα παιδιά συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ ερωτευμένα είναι, δουν τι οικογένεια δημιούργησαν κι από την τόση περηφάνια τους ξανασκεφτούν το ζήτημα. Παίζει και αυτό το σενάριο. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν μειωθεί κατά πολύ, με τον Λάμπη να...συλλαμβάνεται σε διάφορα μέρη (κυρίως κλαμπ) σε σόλο εμφάνιση.