Μειώνουν και τον μισθό στην Λιβιτσάνου!

21.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νομίζω ότι η Άντα Λιβιτσάνου θα πρέπει να το ψάξει λίγο καλύτερα, μήπως είναι... κατσικοπόδαρη. Γιατί, τέτοια ατυχία που την κυνηγάει φέτος και διαδέχεται η μία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νομίζω ότι η Άντα Λιβιτσάνου θα πρέπει να το ψάξει λίγο καλύτερα, μήπως είναι... κατσικοπόδαρη. Γιατί, τέτοια ατυχία που την κυνηγάει φέτος και διαδέχεται η μία την άλλη, τι να πω. Εκεί, που βρέθηκε να είναι πρωταγωνίστρια σε σήριαλ του ΑΝΤ1 και συγχρόνως να ετοιμάζεται για τη παρουσίαση του Greek Idol, ενώ το όνομα της ήταν πρώτο θέμα για αρκετές μέρες, τώρα λίγο πριν λήξει η σεζόν είναι χωρίς σήριαλ (κόπηκε πριν την ώρα του), και αντί για παρουσιάστρια του Greek Idol, είναι το κορίτσι των παρασκηνίων, ενώ αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, της ήρθαν κι άλλα λυπητερά μαντάτα.

Μετά την υποβάθμιση της στο talent show, η παραγωγή ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και στα μισθά της! Ω ναι. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πριν λίγες μέρες, οι ιθύνοντες του Alpha την κάλεσαν και της ανακοίνωσαν πως πρέπει να γίνει μείωση στις αποδοχές της, αφού έχει μειωθεί και ο ρόλος της στο show. Γιατί, δεν μπορεί το «κορίτσι των παρασκηνίων» να πληρώνεται σα να είναι παρουσιάστρια. Η Λιβιτσάνου δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, δέχτηκε κι απλά περιμένει να τελειώσει αυτή η γκαντεμό χρονιά. Ελπίζουμε, η επόμενη να είναι πιο γούρικη.