Η Αντζελίνα απαρνείται το...Βόιτ!

18.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Αν έχεις τέτοια κόρη, τι να τις κάνεις τις...εχθρές" σκέφτεται ο Γιον Βόιτ και σπαράζει η καρδιά του. Ο διάσημος ηθοποιός και πατέρας της Αντζελίνα Τζολί πληροφορήθηκε πρόσφατα πως η κόρη του έχει ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να...αποτάξει κι επίσημα το επίθετο "Βόιτ".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Αν έχεις τέτοια κόρη, τι να τις κάνεις τις...εχθρές" σκέφτεται ο Γιον Βόιτ και σπαράζει η καρδιά του. Ο διάσημος ηθοποιός και πατέρας της Αντζελίνα Τζολί πληροφορήθηκε πρόσφατα πως η κόρη του έχει ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να...αποτάξει κι επίσημα το επίθετο "Βόιτ". Οι διαφορές βλέπεις που είχαν οι δυο τους είναι αγεφύρωτες και η Αντζελίνα αποφάσισε να τις λύσει μια και καλή, απαρνούμενη την οικογένεια της.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, η "Λάρα" δεν ήταν διατεθειμένη να συγχωρήσει τον πατέρα της για την περιβόητη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικάνικο τηλεοπτικό σταθμό, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαλε τα άπλυτα της μονάκριβης του στη φόρα. Το γεγονός, δε, ότι την αποκάλεσε "ψυχασθενή" και πως χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μέριμνας που μόνο ο ίδιος μπορεί να της προσφέρει, εκνεύρισε τα μάλα την ηθοποιό, διαγράφοντας τον μία και καλή. Μάταια, ο Βόιτ προσπαθούσε να την πείσει πως όλα αυτά τα είπε για το καλό της και πως ήθελε απλά να την βοηθήσει να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Αυτή ήταν ανένδοτη και μεταξύ μας δε σε πείθει εύκολα ο άλλος... όταν σου λέει ότι σε είπε "τρελή" για το καλό σου. Κάπως, έτσι λοιπόν σκέφτηκε η Τζολί κι έκανε πέρα τον πατέρα της για τον οποίο δε θέλει να ακούει ούτε το όνομά του. Είναι αποφασισμένη να πορευτεί στη ζωή της άνευ της οικογενείας της, με μόνη συντροφιά των 10 μηνών γιο της, Μάντοξ. Πάντως, όσοι άκουσαν τα καθέκαστα και δη οι συγγενείς, δεν συμφώνησαν μαζί της, κατηγορώντας την για...οικογενειακή προδοσία. Ωστόσο, την Αντζελίνα δεν την πολυνοιάζει τι λένε και ήδη απευθύνθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής για την αλλαγή του επιθέτου. Το Τζολί είναι το δεύτερο όνομα της και της το έδωσε η επίσης διάσημη νονά της και Γαλλίδα στην προέλευση, Ζακλιν Μπισέ, όπου στη μητρική της, "Ζολί" σημαίνει γλυκιά. Και η Αντζελίνα σαν ήταν μικρή, ήταν γλυκιά σαν μους σοκολά..