Χωρίζει ο Αλέκος Αλεξανδρής;

18.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, οργιάζουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό πως ο Αλέκος Αλεξανδρής είναι στα χωρίσματα με την σύζυγό του Έλενα, ενώ διίστανται οι απόψεις για τους πραγματικούς λόγους που το ζευγάρι βρίσκεται προ του διαζυγίου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Οργιάζουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό πως ο Αλέκος Αλεξανδρής είναι στα χωρίσματα με την σύζυγό του Έλενα, ενώ διίστανται οι απόψεις για τους πραγματικούς λόγους που το ζευγάρι βρίσκεται προ του διαζυγίου. Κάποιοι πως όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου, έτσι και αυτό ήρθε η μέρα που έπρεπε να χωρίσει τα τσανάκια του.

Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο γάμος τους όλο και μεγάλωναν με αποτέλεσμα να καταφύγουν στην γνώριμη λύση του διαζυγίου. Τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει καθώς και τα χρόνια που ήσαν μαζί - λένε οι ρομαντικοί της υπόθεσης - τους δυσκόλεψαν τα μάλα στην απόφαση, όμως, μία ήταν η ουσία ... δεν υπήρχε αθανασία, οπότε και το σχόλασαν μία ώρα αρχύτερα.
Κάποιοι άλλοι, όμως τω όντι πιο τολμηροί, αποδίδουν αλλού τους λόγους του χωρισμού. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτούς, ο Αλέκος τόσα χρόνια νοικοκύρης, τόσα χρόνια μονογαμικός δε βάσταξε άλλο η περδικούλα του και είπε να κάνει τη μικρή του παρέκκλιση. Η καταλληλότερη εποχή για οποιασδήποτε μορφής κουτσουκέλα θεωρείται το καλοκαίρι, ενώ αν τύχει κι έχεις φίλο καρδιακό, ο οποίος θα κατανοήσει πλήρως τη μικρή σου επιθυμία, τότε τα πράγματα είναι σαφώς ευκολότερα. Έλα, όμως, που "ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά όμως και τα νοικοκύρη" και τα καθέκαστα έφτασαν στα αυτιά της κυρίας Αλεξανδρή.

Σαν μελωδία -λένε- πως ήχησε στα ώτα της η συγκεκριμένη είδηση, με αποτέλεσμα να γίνει Τούρκα από το κακό της. Για να μη στα πολυλογώ, σύμφωνα με αυτούς, μία ενδεχόμενη άφεση αμαρτιών θα ήτο...θεάρεστο έργο, γι αυτό και αποφάσισε να δείξει την χριστιανική της πίστη ανάβοντας ένα κερί στην εκκλησία, ενώ για την παρούσα υπόθεση να πει ένα απλό "Έχε γεια". Από τις δύο εκδοχές, δεν μπορώ να πω ότι ασπάζομαι κάποια, ο χρόνος όμως θα δείξει και θα σε πληροφορήσω σχετικά.