Ο Sakis στην "Πύλη Αξιού"

19.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, κατά το "μάνα είναι μόνο μία" ο Sakis Ρουβάς σκέφτηκε πως και "Ελλάδα είναι μόνο μία" και είπε να το εφαρμόσει και στην πράξη. Ο "διεθνής" αοιδός, ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμα του στο Παρίσι, βρήκε το χρόνο να κάνει και κάποιες σπέσιαλ εμφανίσεις στην χώρα μας.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Κατά το "μάνα είναι μόνο μία" ο Sakis Ρουβάς σκέφτηκε πως και "Ελλάδα είναι μόνο μία" και είπε να το εφαρμόσει και στην πράξη. Ο "διεθνής" αοιδός, ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμα του στο Παρίσι, βρήκε το χρόνο να κάνει και κάποιες σπέσιαλ εμφανίσεις στην χώρα μας, προκειμένου να μη στερήσει την παρουσία του για ένα ολόκληρο έτος στις πολυπληθείς "Ρουβίτσες" του. Αν και οι τυχερές της υπόθεσης είναι οι εκ της Βορείου Ελλάδος φαν του καθώς ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί σε κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα πρόκειται να άδει στην "Πύλη Αξιού", όπου με τον επιχειρηματία κ. Γκόγκο τους συνδέει ειλικρινή φιλία, ενώ οι συνεργασίες τους χαρακτηρίζονται από κοινού ως...άκρως πετυχημένες. Αυτός ήταν κι ένας λόγος παραπάνω ο Sakis να πει αμέσως το "ναι" στην πρόταση που του έγινε, αφήνοντας για λίγο το Παρίσι και τις γαλλίδες "Rouvitses". Όπως καταλαβαίνεις, ο Ρουβάς δε δύνατο να ξεχειμωνιάσει στη συμπρωτεύουσα, γι αυτό μαζί με τον επιχειρηματία συμφώνησαν να κάνουν ένα συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων. Στο πλευρό του θα έχει την Πέγκυ Ζήνα, η οποία τείνει να γίνει...μόδα στη Θεσσαλονίκη.

Η επιλογή της αοιδούς ήταν προσωπική του Sakis καθώς οι δύο καλλιτέχνες έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία, ενώ επίσης τους συνδέει ειλικρινή φιλία Για του λόγου το αληθές, η Πέγκυ προκειμένου να άδει μετά του Ρουβά, απέρριψε πρόταση που είχε στην Αθήνα, όπου μάλιστα η ίδια θα ηγείτο του σχήματος. Και τι σχήματος, με τους "φίλους" Γιώργο Ελευθέρα και Λορέντζο Κοριέρρε εκ του Bar. Η ματαίωση αυτή δεν στεναχώρησε τόσο την ίδια, όσο τους φερέλπιδες "συναδέλφους" της, οι οποίοι τώρα θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού στέγη για να...ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Ως φαίνεται, το ενδεχόμενο να πάνε "πακέτο" με την Ζήνα στην "Πύλη" δεν έχει περάσει από το μυαλό ούτε καν του...παρκαδόρου του μαγαζιού. Έχει περάσει, όμως, από το μυαλό του κ. Γκόγκου συγκεκριμένα, η περίπτωση να φέρει από τας Γαλλίας νεαρή συνάδελφο του Sakis για να κάνουν...παριζιάνικες εμφανίσεις.