Αϊβάζης - Κορίνθιου: Πάνε "πακέτο" στο Χόλιγουντ!

10.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα έμαθες τα νέα; Γύρισαν από την Αμερική η Μαρία Κορίνθιου και ο Γιάννης Αϊβάζης και δεν το πήρα χαμπάρι. Βλέπεις, το «χρυσοζεύγαρο» στην επιστροφή δεν «συνελήφθη» τάχα μου τυχαία στο αεροδρόμιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα έμαθες τα νέα; Γύρισαν από την Αμερική η Μαρία Κορίνθιου και ο Γιάννης Αϊβάζης και δεν το πήρα χαμπάρι. Βλέπεις, το «χρυσοζεύγαρο» στην επιστροφή δεν «συνελήφθη» τάχα μου τυχαία στο αεροδρόμιο, όπως είχε γίνει με την αναχώρηση. Επέστρεψαν αθόρυβα και ούτε πήρα χαμπάρι ότι γύρισαν στα πάτρια εδάφη και τους έχουμε πάλι κοντά μας.

Αν κι έμαθα ότι δεν θα μείνουν πολύ καιρό στην Ελλάδα. Λένε ότι το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη και στην Καλιφόρνια (λέγε με Χόλιγουντ) είχε αποτελέσματα και το «χρυσοζεύγαρο» έκλεισε κάποιες συνεργασίες. Και μου έλεγες εσύ ότι θα είχαν την ίδια τύχη με τους Έλληνες συναδέλφους τους που πήγαν, είδα και απήλθαν από τη Μέκκα του κινηματογράφου. Βρε με ανοιχτές αγκάλες τους περίμεναν εκεί στο Χόλιγουντ και μάλιστα τους θέλουν πακέτο.

Ποια Αντζελίνα Τζολί και ποιος Μπραντ Πίτ. Ποιος Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ και ποιος Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς. Μαρία Κορίνθιου και Γιάννης Αϊβαζης! Όσο, όμως, θα είναι στην πατρίδα μας θα κάνουν κάποιες guest εμφανίσεις σε σήριαλ, για να βάλουν κάνα φράγκο στην άκρη, επειδή τα ενοίκια στο L.A. είναι υψηλά. Στο μεταξύ, η Μαρία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου αναίρεσε παλαιότερη δήλωση της ότι δεν έχει ερωτευθεί ποτέ, ενώ δύσκολα κάνει σχέσεις. Άπαξ και γνώρισε τον Αϊβαζη, κεραυνοβολήθηκε, έκανε σχέση μαζί του και δεν αποκλείεται να προχωρήσει ακόμη παρά πέρα. Εμ, Μαρία όταν σου λέγαμε: «ποτέ μη λες ποτέ», κάτι παραπάνω ξέραμε!