Στη μαύρη λίστα της British η Ναόμι!

10.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρώτη μούρη στη μαύρη λίστα της British Airways είναι η Ναόμι Κάμπελ, μετά από το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Χίθροου την περασμένη εβδομάδα. Η βρετανική εταιρεία δεν χαμπαριάζει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρώτη μούρη στη μαύρη λίστα της British Airways είναι η Ναόμι Κάμπελ, μετά από το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Χίθροου την περασμένη εβδομάδα. Η βρετανική εταιρεία δεν χαμπαριάζει από Κάμπελ και άλλες ιδιότροπες διασημότητες κι όταν πιστεύει ότι προσβάλλονται τα συμφέροντα της, παίρνει δραστικά μέτρα.

Το αυτό συμβαίνει και με το ευέξαπτο μοντέλο, το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδευε με την εν λόγω εταιρεία κι επειδή χάθηκε μία από τις αποσκευές της έκανε το αεροδρόμιο άνω κάτω, φτύνοντας και βρίζοντας έναν αστυνομικό. Η Κάμπελ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου την άφησαν ελεύθερη. Κι αν οι βρετανικές αρχές έδειξαν μία επιείκεια στην περίπτωση της, δε συνέβη το ίδιο με την αεροπορική εταιρεία, που είναι κάθετη στην απόφασή της: η Ναόμι δεν θα ταξιδέψει ξανά με πτήση της British.

Μεταξύ μας, αλλά μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν υπάρχει. Ακόμη κι όταν έκανε τα καταναγκαστικά έργα με τις πανάκριβες τουαλέτες, τόσο ξεφτίλα δεν ήταν. Ο εκπρόσωπος του μοντέλου δήλωσε ότι η Κάμπελ είναι τα μάλα στεναχωρημένη με αυτή την απόφαση κι ελπίζει στο μέλλον η British να την αλλάξει. Εξάλλου, το μοντέλο ταξιδεύει χρόνια με τη συγκεκριμένη εταιρεία και είναι από τις καλύτερες πελάτισσες. Για το τελευταίο, να μας επιτρέψει να έχουμε τις αντιρρήσεις μας.