Θου Κύριε: τα απαγορευμένα του πρώτου ραντεβού

18.04.2012
Θέλεις να είσαι πάντα ειλικρινής και αληθινή και μότο σου έχεις ''σε όποιον αρέσουμε και για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε''.

Έλα όμως που στο πρώτο ραντεβού υπάρχουν κάποια θέματα συζήτησης που δεν χρειάζεται να αναλύσεις, ούτε περιληπτικά, ούτε διεξοδικά. Ιδού!

Η μάνα σου είναι τρελή...οοοο και όλο το σόι!

Ωραία! Έχεις ένα μπαμπά αλκοολικό, μια μάνα για δέσιμο, η αδερφή σου είναι κλεπτομανής και το σόι πάει βασίλειο. Όλο τούτο το σκηνικό δεν πρέπει να μονοπωλήσει επ΄ουδενεί το πρώτο ραντεβού με το αγόρι που μόλις γνώρισες. Σίγουρα, στα πρώτα ραντεβού πρέπει να γνωρίσει εσένα κι όχι την οικογένεια της συμφοράς. Άσε που σε τόσο πρώιμο στάδιο, δεν χρειάζεται να ταυτίσει εσένα με την τζαζ οικογένειά σου (όσο τζαζ κι αν είσαι).

Η προηγούμενη σχέση σου έληξε τραγικά

Το τραγικό της υπόθεσης, μπορεί να είναι μια αυτοκτονία ή ότι τον έπιασες στα πράσα να σε απατά ή ότι ακόμα ότι τον απατούσες εσύ. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που είσαι εργένισσα, στο πρώτο ραντεβού περιορίσου στο παρόν κι άσε τα φαντάσματα από το παρελθόν εκεί όπου ανήκουν. Εκείνος πρέπει πρώτα να δει ότι είσαι ένα υγιές και ισορροπημένο άτομο προτού μάθει για τα πάθη της προσωπικής σου ζωής! Κι αν τον απάτησες τον πρώην, θερμή παράκληση: ας μην το μάθει ποτέ ο νυν!

Με πόσους άντρες έχεις πάει καλέ;

Σίγουρα, σε ένα πρώτο ραντεβού εύκολα μπορεί η κουβέντα να πάει στο σεξ! Κι άντε να απαντήσεις πόσο καιρό έχεις να το κάνεις ή με πόσους άντρες έχεις πάει. Γιατί όποιος κι αν είναι ο αριθμός που θα πεις, μικρός ή μεγάλος, μπορεί να παρερμηνευτεί. Άσε που αν πεις πως έχεις ένα χρόνο να κάνεις σχέση αλλά έκανες σεξ πριν ένα μήνα, φαντάσου τι θα βάλει με το νου του!

Την μιζέρια της ζωής σου σήμερα:

Εντάξει! Έπαθες κατάθλιψη όταν σε έδιωξαν από τη δουλειά. Μπορεί να νιώθεις πως έχεις παχύνει, μπορεί να έχεις τσακωθεί με τις μισές σου φίλες, ό,τι κι αν είναι αυτό το ζόρι που τραβάς, δεν χρειάζεται να του κάνεις πλήρη προβολή στο πρώτο ραντεβού. Αν θέλει ο καψερός ο άντρας που θα βγεις μιζέρια, κάλλιο να πάει στη Ντέμι Μουρ που είναι καταθλιπτική μεν, πλουσία δε. Σιγά σιγά κι εφόσον δέσει το γλυκό,μιλάτε και για τα προβλήματά σας.

Ότι τον καψουρεύτηκες από την πρώτη στιγμή!

Τον είδες εκεί στο μπαρ και μέχρι να έρθει να σου μιλήσει, σου βγήκε η ψυχή. Μπορεί από την πρώτη ματιά να κατάλαβες πως είναι ο άντρας της ζωής σου, εκείνος όμως μπορεί να το μάθει όταν θα γιορτάζετε την 35η επέτειο γνωριμίας σας ή τη στιγμή που σου κάνει πρόταση γάμου! Αν το μάθει από το πρώτο ραντεβού το πόσο κόλλησες μαζί του και θα το εκμεταλλευθεί και μπορεί να τρέξει με ελαφρά πηδηματάκια!