Οι πλέον άστοχες πεποιθήσεις για τους άντρες!

19.09.2013
Άντρες: αυτά τα περίεργα πλάσματα που μπορούν να σε υψώσουν στα ουράνια ή να σε πετάξουν με φόρα στα τάρταρα.

Aλήθεια, είναι τα αγόρια τόσο κακότροπα όσο φανταζόμαστε ή μήπως έχουμε παρεξηγήσει τις προθέσεις τους σε βαθμό βρασμού; Μήπως έχουμε ακόμα πεποιθήσεις που είναι πέρα για πέρα λανθασμένες όσον αφορά το άλλο, το δυνατό φύλο;

Όταν δεν μιλάει σημαίνει πως δεν νοιάζεται;

Εμείς τα κορίτσια, πάντα έχουμε κάτι να πούμε. Εκείνοι, οι δυνατοί άντρες, υπάρχουν πολλές φορές που δεν ξέρουν τι να πουν ή πως να το πουν! Όχι, ό,τι φταίει το κακό τους λεξιλόγιο αλλά γιατί δεν ξέρουν από που να πιάσουν την κατάσταση.

Ο χειρότερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την σιωπή του, είναι να τον πιέσεις να σου εκφράσει τι πιστεύει. Κανείς δεν θέλει να πιέζεται. Όταν εκείνος θέλει να σου μιλήσει, πίστεψε με, θα το κάνει!

Ένας άντρας μπορεί να αλλάξει, με λίγη δουλίτσα!

Ένας άντρας είναι σίγουρα ζυμάρι που μπορείς να το πλάσεις όπως θες αρκεί να μην έχεις προσδοκίες από παχυντικό μπέιγκελ να τον μετατρέψεις σε κουλουράκι ολικής άλεσης. Τα υλικά με τα οποία έχει ήδη δουλευτεί ένα αρσενικό είναι τέτοια που δεν αλλάζουν.

Το μόνο που θα πετύχεις είναι να καταπιέσεις τα υλικά με τα οποία είναι πλασμένος και να σου ξεχειλίσει από το ταψί!

Εσύ μπορείς να του προτείνεις πράγματα που θα ήθελες να κάνει κι εκείνος μπορεί να επιλέξει όσα του ταιριάζουν.

Ένας άντρας δεν θέλει να του δίνεις οδηγίες!

Μέγα ψέμα. Ένας άντρας δεν θέλει να του δίνεις οδηγίες με το ειρωνικό σου ύφος και τονίζοντας ότι χαθήκατε ακόμα μια φορά κι αργήσατε στο ραντεβού και εσύ του το είχες πει! Αυτό δεν θέλει.

Σίγουρα θέλει να του έχεις έτοιμη τη διεύθυνση του προορισμού σας, εκτυπωμένο έναν μίνι χάρτη και ένα χαμόγελο με την συμβουλή πως και να αργήσετε να φτάσετε, δεν χάθηκε κι ο κόσμος!

Ένας άντρας βαριέται τα πολλά λόγια!

Το να θεωρείς το αρσενικό φύλο μουγκαφών είναι μέγα σφάλμα. Τα αγόρια μιλάνε και όταν θέλουν μιλάνε πολύ, δεν σταματάνε να μιλάνε. Απλά μην περιμένεις να πιάσετε ψιλή κουβέντα για τον τόνο στις ανταύγειες ή τα νύχια σου που είναι αμυγδαλωτά ή τετράγωνα!


Ένας άντρας δεν θέλει μια ανεξάρτητη γυναίκα στο πλευρό του

Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ένας άντρας επιθυμεί να έχει μια ανεξάρτητη γυναίκα στο πλευρό του και να καμαρώνει για εκείνη. Το θέμα είναι πως προσδιορίζεις εσύ την ανεξαρτησία: να του θυμίζεις πως δεν τον έχεις ανάγκη; Να επιμένεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα μόνη σου;

Έτσι, δηλώνεις αυτάρκης και κανείς άντρας δεν θέλει να νιώθει περιττός!

To μόνο που θέλει ένας άντρας από σένα, είναι το σεξ:

Σίγουρα, η πρώτη σκέψη που κάνει για σένα δεν είναι να διαβάσετε μαζί την ιστορία της ελληνικής επανάστασης. Προφανώς και σε φαντάζεται γυμνή στο κρεβάτι μαζί του, χωρίς τούτο να αποκλείει πως δεν θα ήθελε και κάτι παραπάνω. Το πώς θα εξεληχθεί μια γνωριμία κι αυτή θα προχωρήσει πέρα από τα τέσσερα, είναι και στο χέρι σου αλλά και στο σωστο timing.

Κατερίνα Πατούλια