12 ατάκες των Μπραντζελίνα για την αγάπη (όταν ακόμα αγαπιούνταν)

14.02.2017
12 χρόνια παρά κάτι! Τόσο κράτησε το love story των Μπραντζελίνα και μέσα σε αυτά τα χρόνια ακούσαμε πολλά, πολλά λόγια αγάπης από το ζευγάρι που κέρδισε τα φλας και το θαυμασμό των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, ας τα ξαναθυμηθούμε...

Ας θυμηθούμε λοιπόν, όσα δήλωναν περί αγάπης και έρωτος Τζολί και Πιτ, όταν ακόμα αγαπιούνταν! 12 ατάκες για τα 12 χρόνια που ξόδεψαν μαζί!

VOGUE, Ιανουάριος 2007

«Περάσαμε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι και συζητώντας τι θέλουμε κι οι δύο στη ζωή και καταλάβαμε πως θέλαμε τα ίδια πράγματα. Μείναμε καλοί, πολύ καλοί φίλοι, έχοντας αυτό στο μυαλό μας, για πολύ καιρό. Και έπειτα η ζωή τα έφερε έτσι που μπορούσαμε να είμαστε μαζί, και έπρεπε να είμαστε μαζί και έτσι καναμε»!

– Angelina Jolie

LONDON EVENING STANDARD, Απρίλιος 2014

«Είναι τόσο ωραία και σέξι αρετή για έναν άντρα να παίρνει τις ευθύνες του ως πατέρας σοβαρά. Πάντα συγκινούμαι όταν βλέπω τον Μπραντ να παίζει με τα παιδιά.Είναι δοσμένος σε αυτά από τη φύση του και νιώθει τόσο χαρούμενος γύρω τους»

– Angelina Jolie

PARADE,Αύγουστος 2009

«Όταν με ρωτούσαν γιατί δεν παντρεύομαι την Αντζελίνα, έλεγα 'Θα παντρευτούμε όταν θα είναι νόμιμο να το κάνουν όλοι'. Το στηρίζω αυτό παρόλο που πήρα πολλά μηνύματα μίσους μετά την δήλωση αυτή από θρησκόληπτες ομάδες. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Λένε πως ο γκέι γάμος διαλύει τις οικογένειες και πληγώνει τα παιδιά. Έχω το προνόμιο να βλέπω τα παιδιά που μεγαλώνουν γκέι φίλοι μου και βλέπω πως μεγαλώνουν τα παιδιά αυτά σε ένα περιβάλλον αγάπης»

– Brad Pitt

MARIE CLAIRE, Ιανουάριος 2012

«Ο Μπραντ έχει επεκτείνει τη ζωή μου με τρόπους που ούτε φανταζόμουν. Χτίσαμε μια οικογένεια. Δεν είναι απλά η αγάπη της ζωής μου, είναι η οικογένειά μου και το κρατώ αυτό σφιχτά. Έμαθα από τον Μπραντ πως μπορείς να έχεις μια τέτοια οικογένεια, η ευτυχία της οποίας πηγάζει από σένα τον ίδιο»

– Angelina Jolie

PARADE, Ιούλιος 2010

«Τα παιδιά σίγουρα μας έδεσαν αλλά η σχέση δεν θα κρατούσε μόνο για τα παιδιά. Πρέπει να σε ενδιαφέρει ο άλλος, να περνάς όμορφα μαζί του. Αυτό κάνουμε. Μας αρέσει να είμαστε μαζί, το διασκεδάζουμε, το θέλουμε, το έχουμε ανάγκη και πάντα βρίσκουμε χρόνο για τους δυο μας».

– Angelina Jolie

USA WEEKEND, Μάιος 2011

«Δεν υπάρχουν μυστικά στο σπίτι μας. Λέμε στα παιδιά, ο μπαμπάς και η μαμά φεύγουν τώρα για να ανταλλάξουν φιλιά»

–Brad Pitt

THE TELEGRAPH, Μάιος 2011

«Είμαι πολύ τυχερή με το Μπραντ. Είναι αληθινός κύριος. Έχει μια υπέροχη ισορροπία στο να είναι ένας φανταστικός πατέρας, ένας έξυπνος άνθρωπος και ένας αληθινός άντρας».

– Angelina Jolie

THE HOLLYWOOD REPORTER, Ιανουάριος 2012

«Το να είσαι ερωτευμένος με κάποιον, να μεγαλώνεις μια οικογένεια με κάποιον και να θέλεις να πάρεις την ευθύνη αυτή και να μην μπορείς, να μην σε αφήνουν, είναι γελοίο»

– Brad Pitt

PARADE, Σεπτέμβριος 2011

«Ένα από τα καλύτερα, τα πιο έξυπνα πράγματα που έκαν, ήταν να κάνω την Αντζελίνα μητέρα των παιδιών μου. Είμαι τόσο χαρούμενος που την έχω. Με την Αντζελίνα ως σύντροφο, ξέρω πως όταν δουλεύω, τα παιδιά είναι χαρούμενα, ασφαλή και ευημερούν. Κι όταν η Άντζι δουλεύει, ξέρει ακριβώς το ίδιο».

– Brad Pitt

60 MINUTES, Νοέμβριος 2011

«Είμαι ακόμα κακό κορίτσι, έχω μέσα μου αυτή την πλευρά μου και ανήκει μόνο στον Μπραντ και τις περιπέτειές μας».

– Angelina Jolie

PEOPLE, Μάιος 2014

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά. Έχουμε έρθει πιο κοντά και αυτό συμβαίνει φυσικά όταν μεγαλώνεις μια οικογένεια. Είναι η κοινή ιστορία, οι αναμνήσεις που βασίζονται στο χρόνο που περάσαμε μαζί, στις κοινές εμπειρίες. Έχεις αυτόν τον άνθρωπο που ζεις μαζί του και σε ξέρει τόσο καλά και τον ξέρεις τόσο καλά. Δεν είστε μόνο εραστές και σύντροφοι, είστε οικογένεια».

–Angelina Jolie

ELLE, Ιούνιος 2014

«Σμίγετε και είστε δύο ξεχωριστές οντότητες και εμπνέεστε ο ένας από τον άλλο, δοκιμάζεστε, κάνετε κομπλιμέντα, τρελαίνεστε όμορφα ο ένας με τον άλλο. Μετά από τόσα χρόνια, όλοι έχουμε ιστορία και όταν έχεις μια κοινή ιστορία με κάποιο, είστε φίλοι με ένα τέτοιο βαθύ τρόπο που υπάρχει οικειότητα, αγάπη, η οποία πηγάζει από όσα περάσατε μαζί».

– Angelina Jolie