Οι μεγαλύτερες αλήθειες που μπορεί να σου έχει κρύψει ένας άντρας

21.10.2016
Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για το αγόρι σου, τον αρραβωνιάρη, το σύζυγο, τον αγαπημένο βρε αδερφέ; Αμ πως! Οι έρευνες μιλούν για ψέματα ή μισές αλήθειες που δεν γνωρίζεις για εκείνον και που μπορεί να αφορούν εύκολα την καθημερινότητά σας.

Όταν σε γνώρισε ήταν ήδη σε σχέση ή μιλούσε με άλλα τρία κορίτσια ή και μπορεί να είχε βγει άλλο ένα ραντεβού το ίδιο απόγευμα ή να έκανε και σεξ με κάποια άλλη πρώην την ίδια βραδιά: Φυσικά και δεν θα σου πει ποτέ κάποια από τις άνωθι αλήθειες- θα το είχε ήδη κάνει- γιατί κι αυτός δεν θέλει να χαλάσει τη μαγεία της γνωριμίας σας, που με τόσες επετείους θέλεις να γιορτάζετε.

Οι φίλοι του, οι συγγενείς ή ακόμα και η μαμά του δεν σε χωνεύουν: Και εντάξει εσύ νομίζεις ότι είσαι και η αγαπημένη τους. Προσοχή, οι κοπέλες των φίλων μπορεί να πίνουν νερό στο όνομά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έγινες και η αγαπημένη των κολλητών. Προσοχή Νούμερο 2: Ακόμα κι αν η μαμά του σου στέλνει ταπεράκια με φαγητό, μην ξεγιελιέσαι, δεν το κάνει για να σε ξεκουράσει αλλά για να τρώει σωστό φαγητό ο κανακάρης της.

Κάποιες φορές δεν ακούει καν τι λες ή απλά δεν θυμάται τι του έχεις πεις: Και μην νομίζεις πως δεν σε ακούει γιατί σε σνομπάρει ή δεν θυμάται γιατί έπαθε αμνησία, έτσι είναι το DNA του. Για να θυμάται πρόταση σου με τις λέξεις μόδα, event, πρέπει μαζί να υπάρχουν και οι λέξεις Ολυμπιακός, γήπεδο, μπύρα.

Υπήρξε άπιστος: Όχι απαραίτητα στη δική σας σχέση αλλά στο παρελθόν, πράγμα που δεν θα σου ξεστομίσει αφού ξέρει καλά πως θα τον κοιτάξεις με άλλο μάτι!

Δεν θα σου πει ποτέ με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί: Και δεν εννοούμε ύπνο ύπνο, ούτε και τον ύπνο του δικαίου που εσύ απολαμβάνεις, νομίζοντας πως είχε 2 σχέσεις όλες κι όλες στη ζωή του.

Έχει αναπτύξει το δικό του πλάνο διαφυγής από τη σχέση: Αν νιώσει πως θα έρθει η ώρα του τέλους, έχει πρόγραμμα χωρισμού, όπως έκανε και στις προηγούμενες σχέσεις του.

Κάποιες φορές βαριέται: Ή να το θέσουμε καλύτερα, σε βαριέται. Και αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπά ή δεν είναι ερωτευμένος αλλά θέλει το χώρο του ή απλά δεν θέλει να τον τρέχεις σε βαρετά γενέθλια άσχετων φίλων!

Από την Κατερίνα Πατούλια