3 συμβουλές για να μην τον τρομάξεις -αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για σχέση

24.04.2018
3 συμβουλές για να μην τον τρομάξεις -αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για σχέση
Έχεις βαρεθεί τα εφήμερα και θέλεις κάτι πιο σταθερό; Έχεις γνωρίσει μερικές ενδιαφέρουσες "περιπτώσεις" αλλά δεν έχεις καταφέρει να φτάσεις στο 3ο ραντεβού; Διάβασε παρακάτω και δες μήπως κάτι κάνεις λάθος.

Μπορεί να λέει ο λαός διάφορα για τη γυναίκα της καρδιάς που είναι μια άβυσσος και τα σχετικά, αλλά και το μυαλό του άντρα τα έχει τα "θεματάκια" του. "Διαβάζονται" όμως σχετικά εύκολα.

Στην προκειμένη περίπτωση, αν υπάρχει κάποιος άντρας που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου, έχετε βγει ένα ή δυο ραντεβού, έχετε πολλά κοινά, γελάτε μαζί, νιώθεις τους παλμούς να ανεβαίνουν, αλλά φοβάσαι και μην τον τρομάξεις... καλά κάνεις. Αυτό δεν θα έπρεπε να κάνεις. Τόσο για εκείνον, όσο και για εσένα.

Και θυμήσου... Το να δείξεις λίγο ενθουσιασμό είναι μια χαρά, αλλά το ενδεχόμενο να φανείς "απελπισμένη" μέσα από υπερβολή, θα οδηγήσει σε παταγώδη αποτυχία! Και αυτό δεν το θέλεις με τίποτα.

Σημείωσε, λοιπόν, 3 βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις για να μην τον τρομάξεις πριν της ώρας του!

1. Υπάρχει διαφορά... ρυθμού
Ένα από τα βασικά πράγματα που αντιλαμβάνονται διαφορετικά οι άντρες από τις γυναίκες είναι ο χρόνος. Σε όλες του τις μορφές. Όσον αφορά τις σχέσεις και τη δέσμευση -τελικά- οι άντρες λειτουργούν σε πολύ διαφορετικό -και σίγουρα πιο αργό- ρυθμό από τις γυναίκες. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα αλλά σε γενικές γραμμές, οι άντρες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο μέχρι να αποφασίσουν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα με μια γυναίκα.

Μπορεί εσύ να έχεις αντιληφθεί πιο νωρίς ότι θέλεις να το δεις πιο σοβαρά όμως έχε στον νου ότι εκείνος χρειάζεται περισσότερο χρόνο και αν πιεστεί, μπορεί να το... σκάσει!

Μοιραία λοιπόν, η πρώτη συμβουλή αφορά στον ρυθμό που πρέπει εσύ να χαλαρώσεις λίγο.

2. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα
Από φυσικού μας, οι γυναίκες το έχουμε το "θεματάκι"... Ένα ακούμε, πέντε καταλαβαίνουμε. Και μπορεί να είναι όντως έτσι, αλλά δε χρειάζεται να το τονίζουμε κιόλας.
Δεν υπάρχει χειρότερο push off για έναν άντρα από μια γυναίκα που από τα πρώτα ραντεβού λειτουργεί σαν να τον ξέρει απ' έξω και ανακατωτά... Και δεν εννοούμε με τον όμορφο, ρομαντικό τρόπο του "πόσα κοινά έχουμε", αλλά με ενοχλητικό και πιεστικό του "ουφ, άσε... κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς". Πάει... έφυγε πριν πεις κύμινο.
Κάτι τέτοιο όμως δεν κάνει καλό ούτε σε σένα. Αφενός δεν σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα. Αν πέσεις με τα μούτρα σε έναν άντρα από πολύ νωρίς, υπάρχει ο κίνδυνος να μην τον έχεις γνωρίσει πραγματικά και να αγνοείς σημαντικά πράγματα για εκείνον. Τα βιαστικά συμπεράσματα δεν είναι καλά για κανέναν.

Τον νου σου λοιπόν...

Χαλάρωσε!!! Πάλι η ίδια συμβουλή! Τυχαίο; Για να δούμε...

3. Κάνε ό,τι κάνει
Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να τον μιμηθείς. Φρόντισε, δηλαδή, να εκμεταλλευτείς αυτά τα πρώτα ραντεβού, απλά για να τον γνωρίσεις και να αποφασίσεις ΕΣΥ αν εκείνος είναι ο κατάλληλος για ΕΣΕΝΑ.

Με αυτό τον τρόπο, αν δηλαδή αφαιρέσεις την αγωνία του "να προλάβω μη μου φύγει" -που σιγά το πράγμα δηλαδή- θα έχεις τη δυνατότητα να δεις αφενός αν ο τύπος πραγματικά αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σου, αφετέρου να προστατεύσεις τον εαυτό σου στην περίπτωση που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο!! Δεν είναι και λίγο. Για σκέψου το!!!

Φέρσου όπως ένας άντρας. Πάρε τον χρόνο σου, πέρνα όμορφα και έχε τον νου σου... πρόσεχε τον εαυτό σου. Θυμήσου πως όσον χρόνο χρειάζεται εκείνος, άλλον τόσο χρειάζεσαι κι εσύ.

Καλή επιτυχία!