Έτσι θα τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες

08.05.2018
Έτσι θα τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες
Ο dating coach Matthew Hussey μοιράζεται τα τέσσερα σημαντικά βήματα για μια καλή πρώτη εντύπωση

Οι δύο πρώτες εβδομάδες γνωριμίας με εκείνον που σου αρέσει είναι πολύ σημαντικές, αφού αν δεν κάνεις μια καλή εντύπωση, δεν πρόκειται να νοιαστεί για το πόσο «καλή» θα είσαι την τέταρτη εβδομάδα ή μετά από ένα μήνα.

Ποια είναι λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να τον κάνεις να «κολλήσει»μαζί σου μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες; Ο dating coach Matthew Hussey έχει τις απαντήσεις.

Δημιούργησε μια τακτική για «ραντεβού και μόνο

Θα έχεις παρατηρήσει και εσύ η ίδια πως στις μέρες μας είναι πολύ συνηθισμένο μετά το πρώτο ραντεβού να κανονίζεται όχι κάποια έξοδος, αλλά μια βραδιά με...Netflix and chill (κοινώς, βρίσκεστε σε κάποιο σπίτι υποτίθεται για να δείτε μαζί μια ταινία αλλά τελικά καταλήγετε να κάνετε σεξ). Γι’αυτό, όταν εκείνος σου στείλει ένα μήνυμα προτείνοντας να πας σπίτι του για να δείτε ταινία και να «κάνετε αγκαλιές», πες του: «όσο κι αν μου αρέσουν οι ταινίες και οι αγκαλιές, προτιμώ να βγω έξω στον κόσμο με κάποιον πρώτα. Έχει ενδιαφέρον».

Αγόρασε ποπκορν

Μπορεί να θεωρείς πως είναι καλύτερο για τον άντρα να πληρώσει τα πάντα στο ραντεβού. Ακόμα κι έτσι, είναι σημαντικό να θυμάσαι έναν πολύ σημαντικό παράγοντα που επισημαίνει ο Hussey: όταν δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να προσπαθήσεις και να συνεισφέρεις, είναι πολύ πιθανό να αισθανθεί χρησιμοποιημένος. Κάθε άντρας που έχει αυτοπεποίθηση και σέβεται τον εαυτό του, αν έχει απέναντι του μια γυναίκα η οποία δε φαίνεται πρόθυμη να συνεισφέρει, θα αισθάνεται ότι τον εκμεταλλεύεται. Αυτό που αξίζει να θυμάσαι σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με την έλλειψη της κίνησης.

Ενθουσιάσου με τα μικρά πράγματα

Το να είσαι “cool” δε σημάινει να φαίνεσαι σα να μην σε νοιάζει τίποτα, με ένα ύφος του το «το έχω ξανακάνει αυτό, βαριέμαι». Το να είσαι cool στην πραγματικότητα σημαίνει να νοιάζεσαι, να ενθουσιάζεσαι, ακόμα και με τα μικρά καθημερινά πράγματα, από το μέρος που σε πήγε μέχρι το φαγητό που πρότεινε να δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν είναι, το να ενθουσιάζεσαι και να δείχνεις πάθος στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα: «Μπορείς να περάσεις καλά μαζί μου».

Πάρε τηλέφωνο

Πρόκειται για ένα από τα πιο κοινά προβλήματα των γυναικών στη σημερινή μέρα: Οι άντρες εξαφανίζονται, δε σηκώνουν το τηλέφωνο και αποφεύγουν να απαντήσουν στα μηνύματα. Γίνε λοιπόν εσύ εκείνη που θα δώσεις το σωστό παράδειγμα και κάνε την πρώτη κίνηση. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να παίρνεις τηλέφωνο κάθε μέρα, αλλά αν είσαι εσύ εκείνη που θα κάνει την πρώτη κίνηση και θα πάρει τηλέφωνο, θα του δώσεις να καταλάβει πως έχεις αυξήσει τις απαιτήσεις σου, πως είσαι ενήλικας και πως αν σε θέλει θα πρέπει και εκείνος να φερθεί ανάλογα.