Το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις σε τρία λεπτά

30.10.2018
Το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις σε τρία λεπτά
H κίνηση-κλειδί που θα κερδίσει τον τύπο που σε ενδιαφέρει

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς πρέπει να επικοινωνείς με εκείνον που σε ενδιαφέρει όταν βρίσκεστε ακόμη στη πρώιμη φάση που απλώς βγαίνετε ραντεβού;

Πολλοί άνθρωποι προφανώς καταφεύγουν στα γραπτά μηνύματα. Εξάλλου, είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει αυτές τις μέρες. Το πρόβλημα με αυτό όμως, είναι ότι τα μηνύματα δε μπορούν να δημιουργήσουν μια πραγματική, ουσιαστική σύνδεση. Μπορεί να μας επιτρέψει να φλερτάρουμε λίγο και να κάνουμε ο ένας τον άλλον να γελάσει, αλλά δεν δημιουργεί την ίδια σύνδεση με το να μιλήσεις μαζί του από το τηλέφωνο ή πρόσωπο με πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον dating expert Matthew Hussey, η επιλογή του τηλεφώνου είναι κάτι πάνω στο οποίο αξίζει να ποντάρεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Hussey εξηγεί τη δύναμη της τηλεφωνικής κλήσης των 3 λεπτών. Οι περισσότεροι από μας ενοχλούμαστε στην ιδέα του να ξοδέψουμε μια ώρα στο τηλέφωνο με κάποιον με τον οποίο βγαίνουμε ραντεβού. Μάλιστα, πολλές από τις τηλεφωνικές κλήσεις που διαρκούν μια ώρα και που κάνουμε με όσους μας ενδιαφέρουν, συνήθως συμβαίνουν τυχαία.

Διάβασε επίσης: Μόλις ερωτεύτηκες; Τόσες φορές πρέπει να συναντιέστε σύμφωνα με την επιστήμη

Πρόκειται για τη στιγμή που καλείς κάποιον χωρίς απαραίτητα να θέλεις η κλήση να διαρκέσει για πολλή ώρα, αλλά τελικά μιλάς μαζί του επειδή περνάς καλά και κάποια στιγμή λες, "Το ξέρεις ότι είμαστε στο τηλέφωνο εδώ και 2 ώρες;". Είναι μια όμορφη στιγμή γιατί συνειδητοποιείς ότι έχετε καλή χημεία και περνάτε καλά μαζί. Αλλά δε θα έπρεπε να ξεκινάει έτσι.

Να λοιπόν πώς κάνεις τη σωστή τηλεφωνική κλήση των 3 λεπτών:

Τον καλείς και του λες:

Εσύ: "Γεια, πώς πάει;"

Εκείνος: "Γεια σου!"

Εσύ: "Ήθελα απλά να δω τι κάνεις. Έχω κάτι δουλίτσες αυτή τη στιγμή, αλλά ήθελα να δω πώς είσαι."

Εκείνος: [Σου λέει τι κάνει, και μετά σε ρωτάει για την μέρα σου]

Εσύ: "Έχω μια δουλειά τώρα και μετά έχω κανονίσει κάτι με τις φίλες μου [άσχετα αν ισχύει ή όχι]. Τέλος πάντων, πρέπει να κλέισω. Δεν έχω πολύ χρόνο, αλλά ήθελα να σε πάρω και να ακούσω τη φωνή σου. "

Και μετά κλείνεις το τηλέφωνο.

Διάβασε επίσης: Οι 7 κινήσεις που διεγείρουν περισσότερο τις γυναίκες

Είναι μια όμορφη κίνηση γιατί του δείχνεις πως παρ'όλο που δεν έχεις πολύ χρόνο για να μιλήσεις μαζί του, έκλεψες λίγα λεπτά από το πρόγραμμα σου απλά και μόνο για να ακούσεις τη φωνή του και να δεις τι κάνει.

Σύμφωνα με τον Hussey, είναι πραγματικά πολύ σέξι όταν μια γυναίκα κάνει κινήσεις σε μικρές δόσεις. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να τον κυνηγάς ασταμάτητα και να επενδύεις υπερβολικά σε εκείνον όταν δεν επενδύει σε εσένα, αλλά αυτή η μικρή προσπάθεια, μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Θα τον κάνει να νιώσει ξεχωριστός, και θα σε δει σαν το είδος γυναίκας που δίνει αξία αντί να την πάρνει μόνο.