Ιδού γιατί το υποκοριστικό που χρησιμοποιείς για εκείνον πρέπει να θυμίζει... ζωάκι!

06.12.2018
Ιδού γιατί το υποκοριστικό που χρησιμοποιείς για εκείνον πρέπει να θυμίζει... ζωάκι!
Η έρευνα που δικαιώνει όσες έχουν ιδιαίτερα ψευδώνυμα για τους συντρόφους τους. Έχεις μια ερωτική σχέση και θέλεις να την κάνεις πιο δυνατή και ευτυχισμένη: Να ένας τρόπος που μάλλον δεν είχες φανταστεί.

Δες και αυτό: 5 εύκολοι τρόποι να κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή

Το να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί και να μοιράζεστε όσα σας απασχολούν και όσα σας κάνουν χαρούμενους σίγουρα σας φέρνουν πιο κοντά, αλλά νέα έρευνα αποδεικνύει ότι υπάρχει κάτι πραγματικά αναπάντεχο που έχει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Το συμπέρασμα της έρευνας λοιπόν είναι το εξής: αν χρησιμοποιείς προσφώνηση εμπνευσμένη από το...ζωικό βασίλειο, η σχέση σας θα περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Aυτό το είδες; Δεν τσακώνομαι ποτέ με τον σύντροφό μου. Έχω την τέλεια σχέση ή... πρόβλημα μεγάλο;

Ναι, καλά διάβασες. Ψευδώνυμα όπως "πουλάκι μου", "μαϊμουδάκι μου" και ούτω καθεξής είναι το κλειδί μια πραγματικά χαρούμενη και οικεία σχέση.

Μπορεί να σου ακούγεται χαζό και παράλογο, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία λογική εξήγηση σε όλο αυτό. Τα συγκεκριμένα υποκοριστικά προάγουν την οικειότητα ανάμεσά σας. Η οικειότητα φέρνει επικοινωνία, η επικοινωνία φέρνει κατανόηση και η κατανόηση φέρνει μία ευτυχισμένη σχέση που βασίζεται στον σεβασμό και την αγάπη.

Τα υποκοριστικά σας δένουν ακόμα περισσότερο γιατί είναι κάτι που προκύπτει από εσάς για εσάς και μόνο για εσάς. Είναι στην ουσία ένας πολύ προσωπικός κώδικας επικοινωνίας που σας κάνει να νιώθετε μοναδικοί εντός της σχέσης.

Διάβασε επίσης: 10 σημάδια που φανερώνουν ότι σε αγαπάει -ακόμη κι αν δεν το λέει