«Με αγαπάει ή με χρησιμοποιεί;» Αυτές οι 6 συμπεριφορές του συντρόφου σου, δίνουν την απάντηση

28.09.2019
«Με αγαπάει ή με χρησιμοποιεί;» Αυτές οι 6 συμπεριφορές του συντρόφου σου, δίνουν την απάντηση
Πολλές γυναίκες, ειδικά τα νεαρά κορίτσια, συχνά αισθάνονται ανασφάλεια στις αισθηματικές σχέσεις τους. Και ναι, μερικές φορές οι χειρότερες προσδοκίες μας είναι δικαιολογημένες, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να αμφισβητήσουμε τα συναισθήματα του συντρόφου μας λόγω της δικής μας ανασφάλειας ή μιας άσχημης προηγούμενης σχέσης. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά σημάδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις εάν ο σύντροφός σου είναι αφιερωμένος πραγματικά σε εσένα ή αν απλά σε χρησιμοποιεί για δικό του όφελος. Και επειδή κατανοούμε πόσο μπερδεμένες μπορούν γίνουν οι σχέσεις, θέλουμε να ρίξουμε φως στο πώς να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις του συντρόφου σου.

1. Σε αγαπάει: Σε κοιτάζει συνεχώς

Οι συνθέτες πολλών ρομαντικών τραγουδιών το εκφράζουν σωστά: ο άνθρωπος που είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου, δεν θα μπορέσει να πάρει τα μάτια του από πάνω σου. Πολλοί άντρες έχουν αυτή την ιδιαίτερη ματιά όταν είσαι ντυμένη για να βγείτε το βράδυ του Σαββάτου. Αλλά αν παρατηρήσεις ότι σε παρακολουθεί με θαυμασμό και ενθουσιασμό όταν κάνεις απλά πράγματα, όπως όταν ετοιμάζεις ένα δείπνο ή φοράς το παλτό σου, μάλλον είναι ερωτευμένος.

Διάβασε και αυτό: Μυστικά στις σχέσεις: Τι πρέπει να μοιραστείς και τι να κρύψεις από το σύντροφο σου;

2. Σε χρησιμοποιεί: Δεν σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή

Αισθάνεσαι ότι δεν είσαι καθόλου διαφορετική από οποιοδήποτε άλλο κορίτσι.Μπορεί να σε συγκρίνει διαρκώς με άλλους ανθρώπους ή να μην είναι αφοσιωμένος. Και αν αισθάνεσαι ότι είσαι μόνο μία από τις πολλές, πιθανότατα δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να σε εκτιμήσει.

3. Σε αγαπά: Είναι πάντα προσεκτικός για το πώς η συμπεριφορά του μπορεί να σε επηρεάσει.

Όλοι έχουμε τα πρότυπα συμπεριφοράς μας και δεν καταλαβαίνουμε πάντα πώς επηρεάζουν τους άλλους ανθρώπους. Εάν παρατηρήσεις ότι ο σύντροφός σου έχει αυτεπίγνωση και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με τρόπο ώστε να μην σε πληγώσει ή σε απογοητεύσει, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Αλλά να θυμάσαι ότι εάν ανησυχείς για κάτι ή θέλεις να ενεργεί διαφορετικά, είναι καλύτερο να μιλήσεις μαζί του και μην περιμένεις να το καταλάβει μόνος του. Ο άνθρωπος σου δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου, σωστά;

4. Σε χρησιμοποιεί: Εξαφανίζεται

Κάνετε σχέδια μαζί και βγαίνει έξω μόνος του την τελευταία στιγμή. Ή καθυστερεί πολύ να απαντήσει στα μηνύματα ή στα τηλεφωνήματα σου. Ναι, μπορεί να είναι απασχολημένος κάποιες φορές, αλλά ο άνθρωπος που πραγματικά σε εκτιμά θα βρεί μια στιγμή για να βρεθεί μαζί σου.

Αυτό το διάβασες; Το ένα -απλό- πράγμα που κάνουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια

5. Σε αγαπά: Σου ανοίγεται και περιμένει να κάνεις το ίδιο

Όλοι αισθανόμαστε ευάλωτοι στις σχέσεις μας, αλλά είναι δύσκολο να χτίσουμε γερά θεμέλια, χωρίς να μοιραστούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Εάν είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον φόβο της απόρριψης και είναι ανοιχτός μαζί σου να μοιραστεί τους φόβους του και τα προβλήματά του, σε εμπιστεύεται και μπορεί να δει το μέλλον μαζί σου. Και αυτό λειτουργεί και με τους δύο τρόπους: ενδιαφέρεται να γνωρίζει τον πραγματικό εαυτό σου, όχι μόνο την όμορφη πανοπλία που μπορεί να φοράς.

6. Σε χρησιμοποιεί: Σε χειραγωγεί συναισθηματικά

Ξέρει τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου και προσπαθεί να σε χειριστεί για να κάνει τα πράγματα όπως εκείνος τα θέλει. Αυτός ο τύπος σχέσης είναι απαράδεκτος, ανεξάρτητα από οτιδήποτε. Αν παρατηρήσεις ότι αισθάνεσαι συνεχώς ενοχές ή ότι τα συναισθήματα του συντρόφου σου κυριαρχούν έναντι των δικών σου, ίσως είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσεις τι συμβαίνει.