Έχετε πέσει σε ρουτίνα σα ζευγάρι; Αυτές είναι οι δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν

20.02.2020
Έχετε πέσει σε ρουτίνα σα ζευγάρι; Αυτές είναι οι δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν
4 ιδέες για να έρθετε πιο κοντά...αλλιώς

Στην αρχή της σχέσης, όλα μοιάζουν σούπερ ρομαντικά. Δυστυχώς όμως, ο καιρός περνά, η συνήθεια παίρνει τη θέση του ενθουσιασμού και η σχέση περνά σε άλλο στάδιο.

Δες και αυτό: Οι τρόποι να μείνεις για πάντα ερωτευμένη

Τι μπορείτε να κάνετε για να "σπάσετε" τη ρουτίνα της μακροχρόνιας σχέσης σας, να έρθετε πιο κοντά και να ανακαλύψετε μια πλευρά σας που ίσως να μην ξέρατε μέχρι τώρα; Δες παρακάτω:

Μαθήματα μαγειρικής
Εκτός του ότι θα κάνετε κάτι διαφορετικό μαζί, θα ανανεώσετε την κουζίνα σας, θα μάθετε να μαγειρεύετε πιο υγιεινά και να φέρνετε τα ραντεβού σε εστιατόρια και στο σπίτι.

Ποδηλατάδα
Αποτελεί τον πιο οικονομικό και οικολογικό τρόπο μετακίνηση και είναι ένας υπέροχος τρόπος να περάσετε την Κυριακή σας, κάνοντας βόλτες σε πάρκα και μεγάλους χώρους που ενδείκνυνται για ποδήλατα.

Αυτό το είδες; Αισθάνεσαι μοναξιά στη σχέση σου; Ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι και τι πρέπει να κάνεις

Yoga
Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να ιδρώνουν μαζί σε μάθημα yoga και να αποκτούν (σωματική και πνευματική) ευεξία. Έρευνα του 2016 έδειξε ότι υπάρχει θετική σύνδεση μεταξύ της αυξημένης πνευματικότητας και της υψηλότερης ικανοποίησης μέσα στη σχέση.

Πεζοπορία
Ξεκινήστε με τα απλά, πάρτε το backpack σας και τη διάθεση σας. Ακόμα και η στιγμή που θα βλέπετε μαζί μία όμορφη θέα, αρκεί για να το δοκιμάσετε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Διάβασε επίσης: 5 πικρές αλήθειες που τείνουμε να αγνοούμε στην αρχή μιας σχέσης (και μετά το μετανιώνουμε)