Οι φυλές του άντρα σήμερα

28.11.2008
Όπως έχεις καταλάβει, οι άντρες χάλασαν τα τελευταία χρόνια. Στα περιοδικά, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και γύρω σου κυκλοφορούν τρεις νέες φυλές αρσενικών και ήδη φλερτάρεις με κάποιον που ανήκει σε αυτές. Βρες τον, δες τον, και αποφάσισε αν τον θέλεις ή αν τον αξίζεις.

Όπως έχεις καταλάβει, οι άντρες χάλασαν τα τελευταία χρόνια. Στα περιοδικά, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και γύρω σου κυκλοφορούν τρεις νέες φυλές αρσενικών και ήδη φλερτάρεις με κάποιον που ανήκει σε αυτές. Βρες τον, δες τον, και αποφάσισε αν τον θέλεις ή αν τον αξίζεις.

Του άντρα του πολλά βαρύ μην του μιλάτε το πρωί

Ένα βήμα μετά τον περιβόητο Περιστερόπουλο, οι άντρες ψάχνουν την χαμένη αρρενωπότητα. Αυτός ο τύπος άντρα μυρίζει βαρβατίλα, παίζει κικ μποξ και διατηρεί την ευαίσθητη και ανθρώπινη πλευρά για τον εαυτό του και μόνο. Ανεβαίνει στην πίστα και χορεύει ζεϊμπέκικο και δεν θα σε αφήσει να τον δεις να κλαίει, ποτέ μα ποτέ.

Το πλεονέκτημα: είναι δυναμίτης στο κρεβάτι και αντίθετα με τις παλαιότερες εκδόσεις του, ενδιαφέρεται θερμά και για την δική σου ικανοποίηση ή πρωτίστως για την δική σου ηδονή.

Το μειονέκτημα: εφόσον εκείνος επιστρέψει στη σπηλιά, θα πρέπει να τον ακολουθήσεις. Στην ανάγκη, ως άλλος πρωτόγονος θα σε σύρει από τα μαλλιά. Κι εκεί θα βρεθείς σαν την θεά Κάλι να μαγειρεύεις και ταυτόχρονα να τον ταΐζεις, να πλένεις τα πιάτα, να του φέρνεις τις παντόφλες, να κάνεις διαδικτυακή δουλειά και να βάζεις τα παιδιά για ύπνο.

Πώς θα τον ξεχωρίσεις:

  • Σε κοιτάζει λάγνα στο μπαρ.
  • Σου πετάει λουλούδια στα μπουζούκια.
  • Βάζει τον Πουνέντη να σε ξυπνήσει το πρωί για να δώσει την αφιέρωσή του.
  • Σε τραβάει στον αγώνα του Θρύλου (τον κάθε αγώνα, φιλικό και επίσημο).
  • Φοράει το πουκάμισο ανοιχτό, για να φαίνεται ο βαπτιστικός του σταυρός.

Για σένα νοιάσου και γυμνάσου, και γυμνάσου και γυμνάσου...

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, τρέχει στα γυμναστήρια. Μέσα σε ένα χρόνο έγινε σαν τον Σβατζενέγκερ και δεν χωράς να σε κλείσει στην αγκαλιά του, γιατί τα χέρια του απλά δεν κλείνουν. Όλο και περισσότεροι άντρες δίνουν έμφαση στο σώμα τους. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα το 24% των ανδρών δεν παραλείπουν την επίσκεψη στο γυμναστήριο, όταν στις γυναίκες το ποσοστό φτάνει το 13% μόλις. Έτσι, έρχεσαι η δύστυχη και αισθάνεσαι χώμα στην παραλία, γιατί ο αγαπημένος σου έχει τους κοιλιακούς φέτες και μηρούς σαφώς πιο τορνευτούς από τους δικούς σου. Όταν δε, βγαίνετε για φαγητό και τρώει μόνο βραστό κοτόπουλο, αναπολείς τον πρώην σου, τον χοντρούλη με την μπυροκοιλίτσα του.

Το πλεονέκτημα: δεν ντρέπεσαι να τον κυκλοφορήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στην συνάντηση παλιών συμμαθητών. Σίγουρα θα κάνεις τις καρακάξες πρώην συμμαθήτριες να αφηνιάσουν.

Το μειονέκτημα: θα έρχεσαι τρίτη και καταϊδρωμένη στον πίνακα των προτεραιοτήτων του. Προηγείται το γυμναστήριο, η σάουνα και μετά, σν είναι αρκετά ξεκούραστος ίσως διαθέσει λίγο χρόνο και σε εσένα.

Πώς θα τον ξεχωρίσεις:

  • Είναι αυτός που κάνει τα αχ- βαχ, σηκώνοντας τα βάρη στο γυμναστήριο.
  • Το καλοκαίρι και ειδικά στις βραδυνές εξόδους, φοράει μόνο αμάνικη μπλούζα σε σχήμα πεταλούδας (για να φαίνεται το γυμνασμένο μπράτσο).
  • Στο πρώτο ραντεβού θα σε ρωτήσει αν θέλεις να μοιραστείτε τους λιποδιαλύτες του.



Ο καλός, ο κακός και ο... μετροσέξουαλ

Πού τον χάνειςμ πού τον βρίσκεις, τρέχει στα σαλόνια ομορφιάς, για μασάζ και πίλινγκ. Προσφάτως, σου σύστησε να δοκιμάσεις και τη δική του μανικιουρίστ. Το τελευταίο πλήγμα στον εγωισμό σου το δέχτηκες στο μπάνιο του σπιτιού του, όταν ήρθες αντιμέτωπη με τις δεκάδες κρέμες ομορφιάς, τόσες όσες εσύ δεν σκέφτηκες να αποκτήσεις ποτέ.

Το πλεονέκτημα: τέρμα τα μοναχικά πρωινά στα κέντρα αισθητικής. Όταν η κολλητή σου δεν μπορεί, θα παίρνεις τον καλό σου μαζί.

Το μειονέκτημα: κάποια στιγμή θα αρχίσεις να αμφιβάλεις για το ποιό είναι το θηλυκό στη σχέση. Τελικά, ίσως σε χωρίσει γιατί του έκλεψες την ενυδατική κρέμα.

Πώς θα τον ξεχωρίσεις:

  • Ξανθές ανταύγειες στολίζουν το τριχωτό της κεφαλής του.
  • Τα πόδια του είναι καλύτερα αποτριχωμένα από τα δικά σου.
  • Βγάζει τα φρύδια του όπως ο Ντελπιέρο (λεπτά με γωνία και τόξο).
  • Δεν παρακολουθεί ταινίες τρόμου.
  • Απέχει από την παρακολούθηση ή συμμετοχή σε βίαια, όπως τα χαρακτηρίζει, αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πυγμαχία).

Δύσκολη επιλογή: επειδή η αγορά αντρών έχει κατακλυστεί από τις φυλές οπυ περιγράψαμε παραπάνω, οπλίσου με θάρρος και υπομονή και διάλεξε έναν, που να ταιριάζει με τα θέλω σου. Σίγουρα αποτελεί καλύτερη επιλογή από τη σχέση με έναν παντρεμένο ή φυλακισμένο.