Όταν ο κολλητός του είναι γυναίκα

20.01.2009
Δεν είναι παράξενο να έχουμε φίλους του αντίθετου φύλου. Σίγουρα έχεις άντρες φίλους που αγαπάς πολύ. Τι γίνεται όμως όταν το νέο σου αγόρι έχει ένα κολλητό... γένους θηλυκού; Πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός και ποιές στρατηγικές να ακολουθήσεις στην περίπτωση που αισθανθείς πως απειλείται η σχέση σου.

Δεν είναι παράξενο να έχουμε φίλους του αντίθετου φύλου. Σίγουρα έχεις άντρες φίλους που αγαπάς πολύ. Τι γίνεται όμως όταν το νέο σου αγόρι έχει ένα κολλητό... γένους θηλυκού; Πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός και ποιές στρατηγικές να ακολουθήσεις στην περίπτωση που αισθανθείς πως απειλείται η σχέση σου.

1. Μακρυά από εμάς η ζήλεια

Το πρώτο και κυριότερο είναι να μην εκφράσεις τη ζήλεια σου απέναντι στην κολλητή του καλού σου. Είναι πολύ πιθανόν ο αγαπημένος σου να παράτησε πολλές κοπέλες που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν (τουλάχιστον αρχικά) την γυναίκα κολλητή του. Αν από νωρίς μπεις σε διαδικασία εντάσεων και συγκρίσεων (πριν να υπάρξει το ανάλογο δέσιμο μεταξύ σας) μάλλον θα έχεις την κατάληξη που είχαν και οι προηγούμενες. Άλλωστε, η ζήλεια θα σε κάνει να φαίνεσαι ανασφαλής. Πριν δράσεις, χρειάζεται να μάθεις παραπάνω πληροφορίες για την κολλητή.

2.Από δω η γυναίκα μου, από δω η κολλητή μου

Ζήτα από τον καλό σου να κανονίσει μια συνάντηση και των τριών. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχεις πλήρη πρόσβαση και άποψη για τη σχέση του. Μήπως την κοιτάζει και λιώνει; Μήπως εκείνη φλερτάρει μαζί του; Θυμήσου να κρατήσεις τη ζήλεια σου κρυφή. Εκείνη είναι η κολλητή του και θα έχει την άνεση να τον αγκαλιάζει και να του μιλάει για οτιδήποτε. Ο κύριος στόχος για εκείνο το βράδυ, είναι να μπεις στα ενδότερα της σχέσης τους.

3. Μίλα της, ναι μίλα της!
Έτσι κι αλλιώς θα ήθελες να γίνεις αρεστή από τους φίλους του νέου δεσμού σου. Γιατί θα πρέπει να αλλάξει αυτό, μόνο και μόνο επειδή η κολλητή του έτυχε να είναι γυναίκα. Από την μεριά του και εκείνος θα σε δοκιμάσει και θα σε κρίνει βλέποντας το πως φέρεσαι στους φίλους του και στην κολλητή του. Οπότε πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να σε συμπαθήσουν όλοι. Αν εκείνη είναι πάντα καλή μαζί σου και εσύ της φαίρεσαι σαν σκουπίδι, μόνο κακό θα κάνεις στον εαυτό σου.

4.Πάρε το ιστορικό τους

Αν θέλεις να καταλάβεις κατά πόσον η κολλητή του είναι απειλή για εσένα, πρέπει να μάθεις περισσότερα για την γνωριμία και την ιστορία της φιλίας τους. Ρώτα αν υπήρξε κάτι παραπάνω από φιλία μεταξύ τους, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Έπειτα, μάθε αν υπήρξε έστω και μια βραδιά μεθυσιού που κατέληξε σε ερωτικό παιχνίδι. Αν η κολλητή δεν έχει βρει κάποιον κατάλληλο για εκείνη, αυτό μπορεί να σημαίνει πως ο ιδανικός είναι ο καλός σου.

5. Βρες της ένα ταίρι

Η κολλητή του καλού σου μπορεί να είναι το καλύτερο κορίτσι, μπορεί να μην έχει κανέναν πονηρό σκοπό αλλά αν είναι ελεύθερη, πάντα θα την σκέφτεσαι ως πιθανή απειλή. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην μπλέκεται στα πόδια σας, είναι να της βρεις έναν ιδανικό σύντροφο για να ζαλίζει εκείνον και όχι τον αγαπημένο σου. Ενημερώσου για τους ελεύθερους άντρες στο γραφείο, στο γυμναστήριο και στον ευρύτερο φιλικό χώρο και κανόνισε να βγαίνετε σαν ζευγάρια. Όσο περισσότερους γνωρίζει, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρει τον ιδανικό.

6. Μην παίρνεις μέρος στους καυγάδες τους

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα εργάζεσαι υπογείως για να αυξάνεις τις διαφωνίες μεταξύ τους. Βέβαια, όταν έρχεται η στιγμή του τσακωμού, φρόντισε να κρατάς μια θετική, ειρηνευτική στάση. Το να προσβάλλεις την κολλητή του, δεν είναι ο σωστός τρόπος για να κερδίσεις την καρδιά του, αντιθέτως μάλλον.

7. Η διαβολογυναίκα

Ωραία! Εσύ προσπάθησες αρκετά. Όμως βλέπεις αυτό που εκείνος δεν μπορεί να δει. Η κολλητή του τον θέλει για εκείνη και μόνο. Τέρμα στις συμπάθειες (κράτα τες μόνο επιφανειακά). Από κάτω θα της σκάψεις το λάκκο, θα ροκανίσεις την καρέκλα της και θα την ξεφορτωθείς μια για πάντα. Άλλωστε, στον πόλεμο και στον έρωτα επιτρέπονται όλα. Φρόντισε να την παγιδεύσεις για να πέφτει σε λάθη διαρκώς. Από την άλλη εσύ θα κάνεις οτιδήποτε μπορείς για να γίνεις η μούσα, η θεά του καλού σου.

Προσοχή: Αν αυτό που έχουν είναι μια απλή φιλία χωρίς δεύτερες σκέψεις, ο αγαπημένος σου δεν θα βρει κανένα εμπόδιο στο να σου δοθεί ολοκληρωτικά. Φτάνει απλά να ξεπεράσεις τους φόβους και την ανασφάλεια, να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, κι αν είναι να ευδοκιμήσει η σχέση σας, δεν θα την εμποδίσει μια κολλητή!

Αν η σχέση που έχει με την κολλητή του, χαρακτηρίζεται από τα παρακάτω γνωρίσματα, τρέξε μακρυά. Δνε είναι δική σου η μάχη για να την κερδίσεις. Είναι δική τους υπόθεση να αναγνωρίσουν τα βαθύτερα αισθήματα οπυ τρέφουν ο ένας για τον άλλο:

  • Σε στήσει για να βγει μαζί της διαρκώς.
  • Κάθε βράδυ τρέχει στο σπίτι της για να την παρηγορήσει (για το πρόβλημα στη δουλειά, για το νύχι της που έσπασε, για το φαγητό που έκαψε).
  • Γνωρίζει το νούμερο του σουτιέν, των παπουτσιών και του κραγιόν της.
  • Μιλάει μαζί της 10 φορές την ημέρα και 15 τα Σαββατοκύριακα.
  • Αντί για το ονμά σου, σε φωνάζει με το δικό της. Το λάθος του επαναλαμβάνεται τουλάχιστον πέντε φορές καθημερινά (δηλαδή όσες φορές μιλάτε).